Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Kinderzomerspelen en MiniZomerspelen gaan maandag van start

Algemeen

DIEMEN - De Kinderzomerspelen gaan op maandag 15 juli van start. Het evenement voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar duurt tot en met vrijdag 2 augustus (van 10.00 tot 15.30 uur). Voor kinderen van de groepen 1 en 2 van de basisscholen in Diemen zijn er MiniZomerspelen.

De Kinderzomerspelen worden georganiseerd door Stichting Welzijn Diemen (SWD). Danny Post is ook dit jaar algemeen coördinator. Hij krijgt steun van Mitchell Post (coördinator sport), Emma Krenn (coördinator creatief), Julia Alberda (coördinator theater) en een groot aantal begeleiders. Kinderen kunnen zich tijdens de Kinderzomerspelen vermaken met activiteiten op het gebied van sport, theater en creatief. Ook zijn er weer diverse aantrekkelijke evenementen, zoals het spookhuis. Ook dit jaar zijn er twee uitstapjes: 17 juli naar de Linnaeushof en 24 juli naar Kidzcity in Utrecht. Op de Facebookpagina Kinderzomerspelen Diemen is het laatste nieuws te vinden.

MiniZomerspelen

De MiniZomerspelen duren twee weken. Van maandag 15 tot en met donderdag 18 juli zijn er in en rond Huis van de Buurt 't Kruidvat in Diemen-Zuid activiteiten voor kinderen van de groepen 1 en 2 van de basisscholen in Diemen. In de week van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli worden de MiniZomerspelen in en rond het gebouw De Verbinding op het Van Markenplantsoen gehouden. Er staan activiteiten als sport en spel, dans, creatieve activiteiten en waterpret op het programma. Voor meer informatie en inschrijven: https://www.welzijndiemen.nl/?s=Minizomerspelen.


 

Uit de krant