Afbeelding
Foto: All American Bowling flink
Advertentie

Vakantietip: gratis bowlen bij All American Bowling!

Algemeen

Deze zomer pakt All American Bowling flink uit. Je kunt namelijk nog tot en met 1 september profiteren van de geweldige aanbieding: gratis bowlen. In Noordwijkerhout is altijd wat te beleven.

Bowlen kun je perfect combineren met een dagje strand, paardrijden door de duinen of een partijtje golfen. En is het geen mooi weer tijdens in de vakantie? Dan is bowlen ook een ideale slecht weer activiteit. Dus bij zowel mooi als slecht weer zit je helemaal goed aan de kust. Deze zomer mag je bij ons kiezen wat je eet en daarnaast een uur lang gratis bowlen. Is dat niet even een voordelig uitje?

Sportief en gezellig uitje voor iedereen
Bowlen is zowel een sport als vorm van recreatie en het is geschikt voor iedereen. Wil je een uitje plannen met de familie, vrienden of met collega's? Kom dan voordelig bowlen in ons bowling partycentrum in Noordwijkerhout.

Bij All American Bowling word je bowl-uitje net iets leuker. Je bowlt in een levendig Amerikaans interieur. Zodra je binnenstapt worden je zintuigen direct aan het werk gezet: je ziet, hoort, voelt en proeft de sfeer. De bijpassende videobeelden van Amerikaanse highlights, licht- en geluidseffecten maken van het bowlen een totaalbeleving.

Het lijkt net of je in hartje New York staat te spelen of op de Brooklyn Bridge. Ervaar ook onze sfeer en voeg extra beleving toe door te kiezen voor Magic Bowlen. Video-effecten en feestelijke muziek zorgen voor nog meer fun én ambachtelijk dineren is de perfecte afsluiting.

Heerlijk Amerikaans eten
Groots en 'All American' is ook ons plate-grillrestaurant. Hier grilt iedereen zijn favoriete eten. Na het bowlen heb je de keuze uit verschillende maaltijden. Je kunt plate-grillen, genieten van de speciale Texas Spareribs, Fish and Chips of de authentieke All American Hamburger!

Er is een ruime keuze in verse vlees- en visgerechten. Allemaal geserveerd met frites, broodjes, salades en sauzen. Als je nog ruimte over hebt, vergeet dan het dessert niet. Schep onbeperkt ijs, fruit, slagroom en warme kersen en chocolade!

Aantrekkelijke acties en arrangementen
Op zoek naar een voordelig groepsuitje deze vakantie? Je zit bij ons goed voor elk soort feestje of gelegenheid. Na ongeveer een half uur rijden bereik je onze bowling in het Flamingo's Partycenter. Wij zijn gespecialiseerd in bowling-arrangementen en stellen graag met jou het perfecte
arrangement samen voor jouw familiefeest, bedrijfsfeest , kinderfeestje en meer.

Free Bowling Dinner-actie bestaat uit een uur lang gratis bowlen voor minimaal vier personen. Na het bowlen kun je kiezen uit zes verschillende gerechten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of reserveer direct online.

Uit de krant