Afbeelding
Advertentie

Geprinte maatwerk vinylvloeren voor huis en bedrijf

Algemeen

Vinylvloeren zijn de verrijking die je zoekt voor de inrichting van je bedrijf of huis. Je hebt de keuze uit vloeren, vloerkleden, wandprints of vloertegels. Hiermee geef je het interieur een eigen originele stijl. De ontwerpen zijn gecreëerd vanuit eenzelfde passie en helemaal van deze tijd. Welk ontwerp past bij jou? Laat je inspireren en bekijk de mogelijkheden bij Uby.

De vele voordelen van vinyl
Vinyl heeft veel voordelen. Doordat vinyl slijtvast is, is het materiaal ook heel duurzaam. Daarnaast is vinyl onderhoudsvriendelijk. Even stofzuigen en dweilen en de vloer is weer schoon. Het is dan ook een hygiënische vloer en dus ideaal voor toepassing in ruimtes waar je een onderhoudsvriendelijke of hygiënische vloer gewenst is. Het is ook de ideale vloer voor mensen met een allergie. Bovendien is vinyl kleurvast, milieuvriendelijk, geluiddempend en is antislip. Je kunt vinylvloeren ook combineren met met vloerverwarming. Je bestelt een vinyl vloer, vinyl vloertegels, een vloerprint of wandprint eenvoudig in onze webshop. Onze producten worden op maat gemaakt en binnen 10 werkdagen geleverd.

Kunstige design vloerkleden
Een vinyl vloerkleed voegt warmte en sfeer toe aan huis, tuin of kantoor. Vinyl vloerkleden zijn namelijk geschikt voor binnen- en buitengebruik.. Ben je op zoek naar een vloerkleed die niemand anders heeft? Een ontwerp zoals de plattegrond van een stad, een gepixelde Van Gogh, de afdruk van een modern schilderij of je eigen unieke ontwerp? Dit vind je bij Uby. Uby werkt ook samen met de kunstenaars Boxie en Njitnelav, die eigenzinnige en unieke vloerkleden voor je ontwerpen. Als je echt een persoonlijk customized vloerkleed wil, kunnen wij dit op aanvraag voor je regelen.

Je eigen vloer met vinyltegels
Voor je gehele vloer is vinyl een uitkomst. Hippe motieven geven het interieur eigenheid. De zelfklevende vinyltegels leg je gemakkelijk zelf, waardoor je veel geld bespaart. Vinyl vloertegels zijn een trendy oplossing voor alle binnenruimtes. Vinyltegels met antislip-eigenschappen zijn extra geschikt voor keukens, badkamers en toiletten. Daarnaast is vinyl slijtvast, vochtbestendig en geluiddempend. 

Liever een vloerprint? 
Een vloerprint is een op maat geprinte vloer. Deze kunnen wij leveren voor woning en bedrijfsruimte. Je hebt een ruime keuze in prints zoals geometrische, mediterrane en fotografische prints. Kom je er niet helemaal uit? Met onze virtuele vloer app doe je inspiratie op en krijg je een goed beeld welk dessin in de gekozen ruimte past.

Uit de krant