Afbeelding
Advertentie

Deze kinderbedden zijn het helemaal!

Algemeen

Een kinderbed van steigerhout is stoer, stijlvol en tijdloos. Maar echt leuk wordt het bed met een extra invulling. Dit biedt mogelijkheden om te spelen. Betrouwbare bouwkwaliteit en duurzaamheid zijn dan wel een vereiste. Hiermee timmert VanLonden.com hard mee aan de weg: originele meubelen die lang sterk en fraai blijven. In elke gewenste afmeting en afwerking, ook op maat. Dit geldt voor alle steigerhouten kinderbedden van VanLonden.com. Inspiratei nodig? We zetten de leukste bedden voor je op een rij.

Het autobed: op safari!
In het landroverbed maakt je kind de mooiste reizen, dromend over leeuwen, olifanten, zebra's en giraffen, crossend door de Sahara. Een vriendje of vriendinnetje kan bovenop of binnen dit halfopen autobed logeren. De geprinte foto op het hout en de motorkap onder een hoek maken deze Land Rover compleet.

Ruimtebesparende halfhoogslaper
In een kleine kinderkamer is een hoogslaper ideaal. Maar is je kindje nog klein, dan is een halfhoogslaper beter, zoals halfhoogslaper Jur. Op deze hoogte kun je je zoon of dochter makkelijk instoppen. Onder het bed is ruimte voor speelgoed of voor het bouwen van een hut. Kies zelf de afwerking en de plek waar de trap komt.

Slapen in een huisje
Kinderbed Joanneke is een halfhoogslaper inclusief huisje. Boven slaap je onder een dakje en onder het bed is er ruimte om te spelen. Maar hier kan ook een vriendje of vriendinnetje slapen. Bestel er een matras en lattenbodem bij en het kinderbed is compleet. 

Het kasteelbed: koning van je kasteel
Slapen in een eigen kasteel geeft een veilig en stoer gevoel. Overdag daagt dit kasteelbed je uit tot epische fantasiespellen, alleen of met vriendjes. Hiervoor is er genoeg te doen, dankzij de stoere kasteeltoren, de dubbele openslaande poort en de glijbaan. Het ondergedeelte is handig voor het opbergen van speelgoed en andere spullen, of als slaapplek voor logees.

Hoogslaper met glijbaan: lachen met Lieke
Voor een kind spreekt een bed met glijbaan natuurlijk enorm tot de verbeelding. Deze maakt de slaapkamer tot een speelplaats, terwijl het slapen ook leuker wordt. Immers is er altijd de belofte van een vrolijk begin van de dag: een snelle roetsjt van de glijbaan. De onderkant van deze hoogslaper is een huisje, die ook dienst doet als opbergruimte.

Ben je op zoek naar een kinderbed? Dan ben je bij in onze webshop VanLonden.com aan het juiste adres. Bovenstaande bedden bestel je bij ons online en maken we voor jou op maat. Bestel gelijk een matras en een lattenbodem erbij en het kinderbed is compleet. Onze meubelen worden geheel op ambachtelijke wijze gemaakt in een grote werkplaats, waar geen showroom is, hierdoor is het mogelijk om de bedden tegen een scherpe prijs aan te bieden. Bekijk ons aanbod of neem contact op voor de mogelijkheden. Heb je zelf een goed idee voor een ontwerp? Dan gaan we ook graag met je eigen idee aan de slag.

Uit de krant