Advertentie

Bedrukte pennen voor naamsbekendheid tot ver buiten Diemen

Gaat u geregeld uw kantoorpand in Diemen uit om beurzen, presentaties of open dagen te bezoeken? Dan heeft u ook regelmatig bedrukte pennen met logo mogen ontvangen van bijvoorbeeld standhouders. Deze bedrukte pennen met logo heeft u waarschijnlijk vaak genoeg mee naar huis genomen. Pennen kunnen we allemaal wel gebruiken. Daarom zijn bedrukte pennen relatiegeschenk nummer één. De verwachting is dat dit ook nog wel een tijdje zo blijft. Wat is nu de kracht van een bedrukte pen? Zo speciaal is het namelijk niet. Waarom worden er wekelijks dan miljoenen pennen wereldwijd bedrukt? Het is een goede manier om uw naamsbekendheid tot ver buiten Diemen uit te breiden.

Pennen zijn tijdloos
De grote kracht van een pen is dat deze tijdloos is. Zelfs met de komst van computers, laptops, smartphones en tablet, blijft de pen onverminderd populair. De reden daarvan is dat iedereen belangrijke zaken blijft noteren met een pen. Als men zaken opschrijft, worden deze ook beter onthouden. Nog een voordeel van schrijven met een pen.
Daarnaast hebben pennen veel andere voordelen. Wij zullen ze hieronder even opsommen:

* Meerdere drukposities
Pennen kunnen op veel verschillende manieren bedrukt worden. Zo kan de pen op de houder bedrukt worden of op de clip. Daarna kunt u nog kiezen of u de gehele houder bedrukt wil hebben, of dat de bedrukking op een andere plek op de houder moet worden. Dezelfde geldt voor de clip van de pen. Genoeg mogelijkheden om uw bedrijfsnaam uit Diemen zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Wellicht gaat uw pen wel mee naar een buitenlands tripje, wie weet wat daaruit voortkomt!

Veel keuze
Zoveel mensen, zoveel wensen. Gelukkig zijn pennen in ontzettend veel varianten verkrijgbaar. Zo zit er voor iedereen wel een passende pen tussen.

Scherp geprijsd
Doordat pennen zo populair zijn, betekent dit ook dat pennen relatief goedkoop te bedrukken zijn. Zo heeft u al 500 bedrukte pennen voor ongeveer €200,- (excl. BTW).

Meer eigenaren
Pennen wisselen tijdens hun levensduur regelmatig van eigenaar. Misschien begint de tocht gewoon bij u op kantoor in Diemen, gaat hij via een ander deel van Amsterdam ineens de provincie in en belandt hij aan de Duitse grens. U herkent dit zelf waarschijnlijk wel, dat u vaak pennen kwijt bent. U bent niet de enige. Gemiddeld kent een pen 5 tot 7 eigenaren. Als u dus 500 bedrukte pennen bestelt, betekent dit dat u gemiddeld 3000 mensen bereikt. En dat terwijl u gewoon doorwerkt vanaf uw locatie in Diemen. Daar kan geen reclamespot tegen op voor die prijs.  

Bestel uw bedrukte pennen bij BudgetGift.nl
Investeren in bedrukte pennen is al met al een goed idee. Ook al is het geen uniek product, de voordelen van bedrukte pennen zijn onmiskenbaar. Het praktische aspect wint dus van de uniciteit. Wilt u bedrukte pennen bestellen in Diemen? Bestel deze dan bij BudgetGift.nl. BudgetGift.nl heeft veel ervaring in het gebied van relatiegeschenken. Hun assortiment is erg groot, de medewerkers hebben enorm veel vakkennis en de prijzen zijn zeer scherp. U krijgt dus zeker waar voor uw geld bij BudgetGift.nl.

Meer berichten