Afbeelding
Advertentie

Betaalbaar vakantie vieren in de Dordogne

Algemeen

De Dordogne is een geliefde vakantiebestemming. De afstand is niet al te groot om te overbruggen als u wilt genieten van een heerlijk klimaat en een weelde aan historische steden, dorpjes en bezienswaardigheden. Wilt u ook eens op uw gemak deze plaatsjes en hun gezellige pleinen, terrasjes, winkels en schitterende landschappen verkennen, doe dat dan vanuit een perfect verzorgde vakantievilla met net iets meer comfort dan gemiddeld. Deze vakantiehuisjes vindt u op de kleinschalige vakantieparken van FranceComfort.

Alles aanwezig voor een aangenaam verblijf
In de regio Dordogne-Lot- biedt FranceComfort meerdere vakantieparken. Vakantiepark Village de Montmarsis bijvoorbeeld is een modern opgezet vakantiepark. Kleinschalig met slechts een zestigtal sfeervolle vakantiehuizen, met ruime privacy, veel tussenruimte met gras en groen en alle moderne voorzieningen. Perfect voor koppels, gezinnen of groepen. Faciliteiten op het park zijn divers en uitgebreid, daarom extra luxe: een zwembad, volleybalveld, voetbalveld, tennisbaan, speeltuin, jeu-de-boules-baan, tafeltennistafel, biljarttafel, bar en restaurant. Vergeet ook niet de inspirerende omgeving en de heerlijke lokale gerechten en wijnen. Andere parken in deze regio zijn Le Lac Bleu, Domaine de Lanzac en Village des Cigales. De parken liggen op prachtige plekken in de Dordogne en vanuit uw villa heeft u een mooie uitzicht op de omgeving.

Huur een safaritent
Heel populair zijn ook de safaritenten op dit vakantiepark. Zo kunt u heel comfortabel en luxe kamperen. De ruime tenten zijn ingericht voor vijf personen en eventueel een baby. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Er staat zelfs een wasmachine in de tent. U heeft alles bij de hand voor een prettig verblijf. In de slaapkamers vindt u goede bedden, die bij aankomst al zijn opgemaakt.

Welke activiteiten zijn er te doen?
U heeft genoeg te doen in de Dordogne. Uw leukste uitstapjes maakt u door het filmachtige dorp Beynac-et-Cazenac aan de Dordogne, met op de hoogste klif het kasteel van de stad.

Of naar druipsteengrot van Gouffre de Proumeyssac, het historische stadje Brantôme met terras aan het water en historische watermolen, of de enorme grot Gouffre de Padirac met daarin een rivier en opening van 40 meter breed, het aan de industriële revolutie ontsnapte middeleeuwse stadje Sarlat, de bezoektuinen van Les Jardins de Marqueyssac en niet te vergeten de ongelooflijke prehistorische grotten van La Roque Saint-Christophe, die circa vijfenvijftigduizend jaar terug bewoond en in latere eeuwen bebouwd werden.

Voordelig naar de Dordogne
Op de luxe vakantieparken van FranceComfort kunt u betaalbaar uw vakantie vieren. Er zijn vakantiehuizen voor 4,6 en 8 personen. Bent u niet afhankelijk van de schoolvakanties, doe dan uw voordeel door in het laagseizoen te boeken. In mei zijn er nog voldoende villa's vrij en kunt u genieten in het voorseizoen. De populaire bezienswaardigheden kunt u nu in alle rust ontdekken en bekijken.

Uit de krant