[Advertentie] Deskundige expertise in erfrecht en mediation | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Advertentie

Deskundige expertise in erfrecht en mediation

Het overlijden van een familielid brengt veel emotie met zich mee. Als er dan conflicten ontstaan, is het extra moeilijk om aan alles voldoende aandacht te besteden. Deze aandacht is op dat moment wel hard nodig. Er gelden immers complexe regels op het gebied van de afwikkeling van nalatenschappen. Bent u bijvoorbeeld executeur bij een nalatenschap? Weet u niet of het beter is om beneficiair of zuiver een nalatenschap te aanvaarden? Wilt u als vereffenaar weten wat uw rechten en plichten zijn? Kortom; heeft u vragen op het gebied van erfrecht? Een gespecialiseerd erfrecht advocaat helpt u op weg.

Waarom specialistisch advies?
De erfrechtadvocaten van ons kantoor zijn aangesloten bij Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland. Dit is een deze de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialistenvereniging. De vereniging bewaakt, beheert en verbetert de dienstverlening van specialistische advocatenkantoren. Zo ook de dienstverlening van Advocaten Familie - & Erfrecht. Bij een erfenisconflict is het verstandig om u te laten adviseren door een gespecialiseerd erfrechtadvocaat. Zij zijn volledig op de hoogte van alle complexe regels en termijnen. Onze advocaten hebben een deskundig antwoord op al uw vragen rondom erfrecht kunnen in elke situatie passende en kwalitatieve hulp bieden.

Mediation
Een effectieve vorm van hulp bij erfenisconflicten is mediation. Door middel van mediation wordt verdere escalatie  voorkomen. Het voorkomen van gerechtelijke procedures worden is hierbij het uitgangspunt. Als dat niet lukt, is het vervolgens zaak om voor te blijven op de tegenpartij. Beide situaties komen voor binnen het vakgebied van de erfrechtadvocaten verbonden aan Advocaten Familie- & Erfrecht. Wij maken een wezenlijk verschil voor mensen, tijdens deze ingrijpende periode.

Kies voor effectieve mediation
De professionele mediation van Advocaten Familie- & Erfrecht is er op gericht om de gang naar de rechter te voorkomen. Ervaren mediators adviseren correct en op een onafhankelijke wijze. Zo wordt er gewerkt aan een oplossing te vinden die acceptabel is voor iedereen. Er wordt gekeken naar zowel de juridische aspecten als onderliggende oorzaken van het conflict.

Het erfrecht: uitgebreid en complex
Advocaten Familie- & Erfrecht is in het bijzonder gericht op professionele dienstverlening op het gebied van het erfrecht. Als eerste kantoor van Nederland zijn wij exclusief gespecialiseerd in het familierecht en het erfrecht. Dit zorgt voor optimale expertise en ervaring. In het erfrecht heb je te maken met uiteenlopende aspecten van het recht en diverse partijen met hun eigen belangen. Gaat het om executeurs, legitimarissen, legatarissen, schuldeisers en vereffenaars, dan bieden wij absolute expertise. Ook als het gaat om de geldigheid en uitleg van het testament, de onterving en legitieme portie, het versterferfrecht, het aanvaarden, verwerpen en beneficiair aanvaarden van de erfenis, de wettelijke verdeling en ouderlijke boedelverdeling, wilsrechten, de rekening en verantwoording en de boedelbeschrijving. In deze enorme complexiteit heeft de ondersteuning van onze gespecialiseerde en ervaren erfrechtadvocaat grote meerwaarde.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>