[Advertentie] Uw importeur voor Stormen en ander bamboetextiel | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Advertentie

Uw importeur voor Stormen en ander bamboetextiel

Veel klanten maken graag de bewuste keuze voor duurzame producten. Ook in de markt van ondermode is dit merkbaar. In de verkoop van textiel geeft dit een uitdaging voor het aanbieden van een sociaal- en milieuvriendelijk product dat toch modieus en comfortabel is. Een welkome uitdaging voor M.G. van Meel, dat deze producten ontwerpt, produceert, importeert en distribueert voor diverse ondernemingen. Ook u heeft een enorme keuze voor uw eigen en geïmporteerde textiel. Lees hiervoor meer over producten, diensten en merken van M.G. van Meel en neem contact op voor meer informatie en advies.

Stormen
De vraag naar duurzame ondermode heeft geresulteerd in het merk Stormen, een hip label van bamboe ondergoed voor zowel dames als heren. Al deze kleren zijn vervaardigd uit bamboekatoen. De vezels van dit materiaal zijn hypoallergeen, nemen extra veel vocht en geurtjes op en voelen uiterst zacht en licht aan. Het voordeel van de hiervoor nodige bamboe-viscose is dat dit materiaal een zeer geringe milieubelasting heeft en uitsluitend plaatsvindt in de eigen fabrieken van M.G. van Meel.

Importeur bamboetextiel
Behalve als textiel groothandel levert M.G. van Meel ook al producent, distributeur en importeur van hoogwaardig bamboetextiel zowel onze eigen textielproducten van bamboe als textiel voor kledingwinkels. De midi-slips voor heren, slips voor dames en T-shirts voor dames en heren zijn gemaakt voor modebewuste klanten met oog voor design en kwaliteit en met hart voor mens en milieu.

Uw eigen textielmerk
Wilt u een eigen product op de markt brengen? M.G. van Meel geeft u graag de beste producten, adviezen en service. Wij doorlopen met u het volledige proces, met als meerwaarde de decennialange ervaring binnen ons familiebedrijf. Voor eigen merken realiseren wij alles: van de ontwerpen, moodboards, kleurscheidingen, maatschema's en artwork tot en met het productieproces en de distributie. Deze totale ontzorging hoort bij de geslaagde lancering van elk product.

Verantwoorde onderneming
Al sinds 1953 is M.G. van Meel grootleverancier voor kledingwinkels en heeft hierdoor altijd vernieuwend en trendvolgend gewerkt. Tegenwoordig staan duurzaamheid en ecologie meer op de voorgrond bij zowel consumenten als winkels. M.G. van Meel houdt ook hierin de laatste ontwikkelingen aandachtig bij, maar werkt al sinds zijn eigen oprichting op basis van ecologisch en sociaal verantwoorde principes, die in de missie en visie van het bedrijf zijn opgenomen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>