Het Atelier.
Het Atelier.

Voldoende aanmeldingen vmbo-leerlingen OSDiemen

Algemeen

DIEMEN - Er hebben zich voldoende leerlingen met de drie vmbo-adviezen, basis-kader en theoretische leerweg, bij OSDiemen aangemeld. Nieuwe leerlingen komen op een reservelijst en worden geplaatst als er plekken vrijkomen. Voor havo en vwo zijn nog plekken beschikbaar. 

OSDiemen hield donderdag een extra informatieavond over havo en vwo. De bijeenkomst vond plaats in basisschool Het Atelier in Diemen-Zuid. De avond trok veel belangstellenden.

De visie van de school op differentiëren en begeleiding werd toegelicht door drie leerlingen van 6 vwo van de OSBijlmer. OSDiemen wordt een nevenvestiging van OSBijlmer.

De leerlingen vertelden hoe het hun was vergaan en dat ze blij waren met hun eerste keuze van toen. Ze noemden verschillende redenen: het brede aanbod van vakken, de geleidelijke overgang van basisschool naar middelbare school, de goede begeleiding van de mentor en vooral het prettige contact met de docenten. Voor alle drie gold dat ze zich gezien en gekend wisten en nog steeds weten. De avond werd afgesloten met positieve en enthousiaste reacties van ouders en nieuwe inschrijvingen.

Ouders kunnen hun kinderen op donderdag 7 februari van 16.00 tot 18.00 in Theater de Omval inschrijven voor havo en vwo. 

Bij voldoende aanmeldingen gaat OSDiemen aan het begin van het schooljaar van start in een tijdelijke locatie in Het Atelier.


 

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief