Kennismaken met de harp op het Hummelpark Festival
Kennismaken met de harp op het Hummelpark Festival Foto: Memo

Proeven van de lessen op het Atelier tijdens Hummel Park Festival

Algemeen

DIEMEN - Basisschool Het Atelier en kinderopvang Kind&Co organiseren woensdag 6 februari de tweede editie van het Hummel Park Festival. Daar kunnen ouders en verzorgers, en peuters en kleuters van Holland Park in workshops zien hoe er wordt lesgegeven in de school.

In de nieuwe woonwijk Holland Park komt een nieuwe school. Die opent in 2020 de deuren, maar in het schoolgebouw in Diemen-Zuid waar voorheen basisschool De Venser gevestigd was, zijn er alvast nieuwe groepen gestart.

Nieuw gebouw
Directeur Jan Heijmans: "Het fundament van de school ligt er, maar er staat nog geen schoolgebouw. Het is daarom lastig om je voor te stellen hoe het er straks uit gaat zien. Wel weten we dat OBS Het Atelier de school wordt van de (nieuwe) bewoners van Holland Park. Met deze tweede editie van het Hummel Park Festival geven we ze een inkijkje in de nieuwe en bijzondere school."

Lesmethode
OBS Het Atelier biedt een lesprogramma waarin 's ochtends de basisvakken (rekenen, taal, lezen) gegeven worden en 's middags met workshops spelenderwijs gewerkt wordt aan thema's zoals wereldoriëntatie, geschiedenis en techniek.

Het festival is gratis. Aanmelden kan via www.obshetatelier.nl.

Uit de krant