Kees Vlaanderen.
Kees Vlaanderen.
De ondernemer vertelt...

Service, prijs en aanbod is belangrijk bij Jumbo

Bedrijven

Kees Vlaanderen zit met zijn supermarkt al 25 jaar in winkelcentrum De Kruidenhof. Hij is begonnen met Super De Boer en in 2010 werd het een franchisewinkel van Jumbo.

"Voor Jumbo zijn drie pijlers heel belangrijk. En dat zijn service, prijs en de grootte van het assortiment. Bij ons staat de klant altijd op nummer 1 en wij bieden een uitgebreid assortiment tegen de laagste prijs." Ook gaat Jumbo voor dierenwelzijn, duurzaam, milieu en klimaat. "Jumbo was de eerste supermarkt die de plofkip uit het assortiment haalde en waar het mogelijk is, verkopen we dier- en milieuvriendelijke producten."

Gezellige kerstsfeer

Voor de kerstdagen wordt de Jumbo 'shining' gemaakt met een gezellige kerstsfeer en lekker eten. "We haken in op de traditionele kerstsfeer met een kerstdiner met familie en vrienden. Laat je inspireren door onze heerlijke recepten, zoals de traditionele varkenshaasrollade en de stoofpeertjes, en een uitgebreid kerstassortiment." In de Jumbo wordt op vrijdag 21 december een besloten koopavond vanaf 20.30 uur georganiseerd voor alle medewerkers. "Met deze avond willen we alle medewerkers bedanken voor hun inzet. Elke collega mag vier familieleden, vrienden of een trouwe klant meenemen. Op die avond zijn er allerlei proeverijen in de winkel en krijgen ze speciale vriendenkortingen op verschillende artikelen."

Kleine kersthapjes

"Vanaf zaterdag kunnen ook klanten kleine kersthapjes proeven in de winkel en zijn er speciale aanbiedingen. De hele maand december hebben we een speciale actie. Als je 10 euro of meer aan boodschappen betaalt, krijg je een coupon. Je kunt op internet je code invullen om een van de 400 prijzen te winnen en die variëren van een bierglas tot een boodschappenpakket van 50 euro."

Uit de krant