Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Bus 44 en auto's worden omgeleid in verband met aanleg rotonde

Buurt / wijk

DIEMEN - In verband met de aanleg van de rotonde op de kruising Muiderstraatweg/Prins Bernhardlaan wordt het autoverkeer met ingang van maandag 1 oktober omgeleid. Ook de route van bus 44 in de richting van Diemen-Noord wordt tijdelijk aangepast.

Doorgaand autoverkeer is op de Muiderstraatweg niet mogelijk. Ook is het niet mogelijk om vanaf de Prins Bernhardlaan rechtsaf te slaan naar de Muiderstraatweg. Automobilisten dienen de omleidingsborden te volgen.

De gemeente adviseert automobilisten van en naar Plantage de Sniep de oostelijke ontsluitingswegen to gebruiken. Dus de Weteringweg en Diemerpolderweg of de Provincialeweg.

De omleidingsroutes zijn te vinden op www.diemen.nl/oostwestas.

Bus 44

Buslijn 44 in de richting van Diemen-Noord wordt vanaf 1 oktober omgeleid: na de Diemerbrug slaat de bus linksaf de Hartveldseweg op. Vervolgens rijdt de bus via de Arent Krijtsstraat en het Wilhelminaplantsoen naar de Ouddiemerlaan. Vanaf de halte voor het gemeentehuis rijdt de bus weer de gewone route. De haltes op de Muiderstraatweg, de Prins Bernhardlaan en de Prins Beatrixlaan komen te vervallen.

De bus in de richting van Diemen-Zuid blijft de vaste route rijden.

Uit de krant