Afbeelding

Verbouwing publiekshal en raadszaal in gemeentehuis

Algemeen

DIEMEN - De publiekshal en de raadszaal in het gemeentehuis worden momenteel opnieuw ingericht. De werkzaamheden zijn in september klaar.

Bezoekers die het gemeentehuis binnenstappen zien onmiddellijk dat er werkzaamheden worden verricht. De plek waar tot voor kort de grote balie van het Klant Contact Centrum was is afgezet met een witte wand. De balie keert niet terug op die plek.

Er komt een plek voor een gastvrouw/gastheer die bezoekers ontvangt en doorverwijst. Tevens komt er op die plek 'De straat van Diemen'. Er worden tafels en stoelen geplaatst waar bezoekers van het gemeentehuis rustig kunnen overleggen met een ambtenaar.

Lees verder in de digitale editie

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief