Afbeelding
Foto: Cees Steijger

Infinity College verdubbelt capaciteit en heeft plaats voor 120 leerlingen

Algemeen

DIEMEN - Bij de particuliere school Infinity College voor vwo, havo en vmbo zijn de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2018-2019 in volle gang.

De particuliere school die in 2017 van start is gegaan krijgt zó veel aanmeldingen dat uitbreiding onvermijdelijk is. Daarom wordt er een tweede verdieping aan de Dalsteindreef op de Campus Diemen Zuid in gebruik genomen. De capaciteit van de school wordt daarmee in één keer verdubbeld en Infinity College kan het nieuwe schooljaar ingaan met 120 leerlingen.

Bijzondere aanpak
"Het succes van Infinity College komt vooral door de bijzondere aanpak van de school, die goed aanslaat bij de leerlingen. Deze aanpak is gebaseerd op het flexibele onderwijsconcept van de Wereldschool en is gericht op individuele aandacht voor leerlingen van docenten en coaches op locatie. Daardoor kunnen leerlingen in hun eigen tempo en op hun eigen niveau werken. Het slagingspercentage van de Wereldschool ligt boven de 96%", aldus het Infinity college.

Gehalveerde tarieven
"Het particuliere kwaliteitsonderwijs van Infinity College, dat met een BRIN-nummer erkend is door het ministerie van Onderwijs, is bovendien financieel laagdrempelig. Infinity College hanteert tarieven die in veel gevallen 50% lager liggen dan de tarieven van andere particuliere scholen. Eén jaar onderwijs op havo-niveau kost bij Infinity College rond de 12.000 euro."

Populaire locatie
De locatie Campus Diemen Zuid blijkt een schot in de roos. Deze locatie is bijzonder populair bij leerlingen die vooral uit Amsterdam, het Gooi en Flevoland komen. De bereikbaarheid met station Diemen-Zuid op loopafstand speelt daarbij een belangrijke rol. De aanwezigheid in de directe omgeving van winkels, horeca en sportvoorzieningen zijn doorslaggevend voor de keuze van leerlingen voor het Infinity College. Alle leerlingen krijgen bovendien een gratis abonnement voor een sportschool.

Uit de krant