Afbeelding
Advertentie

Alles wat je moet weten over binnenzonwering

Algemeen

Rolgordijn, lamellen, houten shutters, enig idee hoeveel typen binnenzonweringen er zijn? Een hoop. Maar welke merken zijn goed? Wij zetten de  favorieten voor je op een rij.

Charming Shutters is een nieuw merk op het gebied van shutters. Shutters zijn praktisch voor iedere ruimte en voegen zo sfeer toe aan je kamer. Shutters worden gemaakt van de beste kwaliteit Basswood hout en gespoten met hoogwaardige meubellak. Om de shutters vuilafstotend te maken, worden ze behandeld met 'Protection Shield'. Dit shield zorgt ervoor dat er minder stof naar de shutters trekt waardoor de kleurintensiteit voller en warmer oogt..

De meeste houten jaloezieën worden standaard geleverd met een metalen bovenbak en afgewerkt met een daarbij behorende houten kooflijst. Wil je een echte authentieke uitstraling? Kies dan voor lamellen die worden afgewerkt met een open houten bovenlijst, het zogenaamde retro systeem, met daaraan het bedieningssysteem gemonteerd. De houten jaloezieen van Charming Shutters kunnen in verschillende lamelbreedtes worden geleverd (35, 50, 70 en 75mm).

De dino onder de merken: Luxaflex
Wie kent het niet. Luxaflex is een merk dat al jaren een goede reputatie heeft. Een dinosaurus onder de jaloeziemerken. In de volksmond wordt Luxaflex vaak als algemene term voor jaloezieën gebruikt. Het is al meer dan zestig jaar terug dat het bedrijf werd opgericht door Joe Hunter en Henry Sonnenberg. Hun doel was om een innovatief giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium te ontwikkelen. En dat is ze zeker gelukt: in 1951 werden de horizontale, aluminium jaloezieën in Europa geïntroduceerd.

Sunway
Deze collectie bestaat uit 7 typen raambekleding die allemaal decoratief én functioneel zijn: vouwgordijnen, Washi rolgordijnen en paneelgordijnen, rolgordijnen, houten jaloezieën & Wood Weave Blinds, horizontale jaloezieën, paneelgordijnen en verticale jaloezieën, Plissé, Duette® en Silhouette® Shades. Sunway heeft jaloezieen in alle kleuren van de regenboog. Denimblauw, vergrijsd groen of mosterdgeel passen uitermate goed in de moderne interieurtrends.  Zo ook de metallics in zilver, koper en goud.  Sunway heeft een collectie uni jaloezieën en een serie specials. De uni-lamellen hebben een matte, zijdematte of glanzende finish. De specials hebben bijzondere structuren of bijzonder finishes, zoals geborsteld aluminium of een sprankelende finish, voor een beetje glamour. Het merk staat ook bekend om innovatieve producten, zoals Parametre shades.

De afbeelding hierboven is het product Parametre. Parametre™, exclusief design van Sunway biedt een bijzonder type interior fashion: Parametre™ Blinds & Room Divider . Parametre™ combineert functionaliteit met design. Parametre™ is een 3D lichtgewicht polyester materiaal, met uitgestanste patronen, waardoor een unieke celstructuur in het materiaal ontstaat. Er zijn twee patronen leverbaar: Hexa (hoekig patroon) en Mega (rond patroon). De patronen zorgen voor een speels effect.

Vraag advies aan Sfeervolle Shutters
Sfeervolle Shutters is een shutterleverancier die een hoge kwaliteit shutter op de markt brengt tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Onze shutters komen uit de Charming Shuttersfabriek. Sfeervolle Shutters gaat voor kwaliteit en service. Daarnaast hebben wij een eigen meet- en montagedienst die professioneel en bekwaam te werk gaat.

Onze adviseurs adviseren u graag over shutters en komen vrijblijvend bij u langs. Sfeervolle Shutters is te bereiken per mail info@sfeervolleshutters.nl of telefonisch 085-9020120.

Uit de krant