Afbeelding
Foto: Chloe Leenheer

Veel grote namen in Theater de Omval

Cultureel

DIEMEN - In Theater de Omval staan na de zomer weer veel mooie voorstellingen en grote namen op het programma.

Het belooft een druk theaterseizoen te worden: er zijn nu al zo veel kaarten verkocht dat dit de beste seizoensstart ooit is.

Bekende namen
In Theater de Omval is ook volgend seizoen zoals altijd veel ruimte voor cabaret, met veel bekende namen zoals Youp van 't Hek, Marc-Marie Huijbregts, Lebbis en Javier Guzman.

Tip
Het theater maakt ook weer ruimte voor aanstormend cabarettalent. Een tip van Richard Zuidgeest van Theater de Omval: "We openen het nieuwe theaterseizoen op dinsdag 18 september met vijf artiesten die een voorproefje geven van hun voorstelling. Je kunt dan kennismaken met Fabian Franciscus, Victor Louis van Es, Bodil de la Parra, Ludique en Oldenhermanns."

En meer
Een kleine greep uit wat er nog meer te zien is volgend seizoen: muziek van Leonie Meijer en Marcel de Groot, kindertheater over de bekende boekenserie 'De waanzinnige boomhut' en 'Dikkie Dik' voor de allerkleinsten, en toneel met Esther Scheldwacht en Kees Hulst (bekend van 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen').

WhatsApp
Reserveren kan nu al, via de website, maar ook via WhatsApp. "Wij zijn het eerste theater waar dat kan", vertelt Zuidgeest. "Kaarten bestellen, vragen over voorstellingen, of weten welke film er draait: het kan allemaal via WhatsApp."

Het programma voor volgend seizoen is al te vinden op theaterdeomval.nl. WhatsApp: 06-12342538.

Uit de krant