Hans Nolte.
Hans Nolte. Foto: Politie Nederland

Politie vraagt informatie over vermiste Hans Nolte

Politie

DIEMEN - De politie vraagt om informatie over Hans Nolte, een Diemenaar die sinds 3 november 2012 vermist is.

Hans Nolte ging die dag even boodschappen doen bij de Jumbo in Diemen-Zuid. Sindsdien is hij weg. Zijn vrouw, dochter en zoon tasten in het duister over wat er is gebeurd.

Naardermeer

Hans vertrok die zaterdag waarschijnlijk in zijn donkerblauwe Citroën Xsara Picasso. De 1,82 meter lange Diemenaar had toen een korte grijze baard en bruin haar. Hij heeft blauw/grijze ogen. De auto werd vier dagen later gevonden bij het Naardermeer. Hoewel er intensief in die omgeving is gezocht, werd Hans niet aangetroffen. Het Naardermeer is overigens een plek waar hij vaak wandelde, net zoals in Diemen, Weesp en het Twiske. Hans moet nu 67 jaar oud zijn.

De politie verzoekt mensen die over informatie over de zaak beschikken contact op te nemen. 

Contact

Dit kan op verschillende manieren: via het tipformulier op de website: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-volwassenen/formulier/2012/november/05-hans-nolte.html?sid=95f72696-7dbe-4180-9d6d-6e8ae1ef5f13, 0900-8844, de Opsporingstiplijn 0800-6070 (gratis), Meld Misdaad Anoniem (https://www.meldmisdaadanoniem.nl/melden) of door te mailen naar het Landelijk Bureau Vermiste Personen info@lbvp.info.

Uit de krant