Afbeelding
Foto: Politie Diemen/Ouder-Amstel.

Politie zoekt getuigen van verkeersongeval

Politie

DIEMEN - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat maandagavond heeft plaatsgevonden. Bij het ongeluk is een bestuurster van een snorfiets gewond geraakt.

Het verkeersongeval vond maandagavond rond 19.00 uur plaats op de het fietspad van de Hartveldseweg ter hoogte van de afrit A10 S113 in Diemen.

Een bestuurster van een snorfiets haalde een fietser in die plotseling een manoeuvre naar links maakte, hierdoor viel de bestuurster van de snorfiets.

De bestuurster van de snorfiets heeft diverse schaafwonden over haar hele lichaam overgehouden aan dit ongeval. Ook heeft zij een kneuzing in haar schouder en nek. Haar snorfiets is zwaar beschadigd geraakt.

De fietser heeft alles gemerkt, maar besloot zonder zijn gegevens achter te laten de plaats van het ongeval te verlaten. Direct is het alarmnummer 112 gebeld. De politie heeft de fietser niet meer kunnen vinden en is op zoek naar getuigen van dit verkeersongeval.

De politie verzoekt getuigen of mensen die over meer informatie beschikken contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Uit de krant