Afbeelding

Alles wat u wilt weten over Remmers verfproducten!

Advertorial

Bent u op zoek naar kwaliteitsverf voor een goede prijs? Dan is Remmers verf een uitstekende keuze! Remmers is namelijk al sinds 1949 een autoriteit in het produceren van bouwchemische producten, houtlakken en -verven en industriële lakken. Het familiebedrijf is opgericht door Bernhard Remmers en is in de afgelopen decennia gegroeid naar ruim 1.500 medewerkers en meer dan 400 verschillende producten in het assortiment. Bent u benieuwd geworden omdat u van plan bent om Remmers producten in te kopen voor uw bedrijf? Of bent u een consument die binnenkort veel gebruik gaat maken van verfproducten? Lees dan snel verder, want hieronder vertellen we u alles wat u moet weten!

Waar staat Remmers bekend om?

Remmers heeft een ruim assortiment op het gebied van verven en lakken. De producten zijn van sublieme kwaliteit en duurzaam. Remmers is dan ook niet voor niets erg geliefd onder professionele schilders. Met de juiste benodigdheden is de verf heel makkelijk in gebruik op meerdere ondergronden. Niet alleen schuttingen, pergola’s en tuinhuisjes, maar ook op parket, beton, gevels en gips kunt u Remmers producten toepassen. 

De populairste Remmers producten

Remmers heeft een aantal bestsellers die al jaren erg geliefd zijn. Een voorbeeld van een populair Remmers product is de HK-Lazuur. HK-Lazuur biedt hout op een natuurlijke wijze 10 jaar bescherming tegen allerlei weersinvloeden en UV-straling. Verder wordt Induline GW-310 ook goed verkocht. Dit product beschermt hout tegen blauwschimmel, algen en houtrot. Het is dus geschikt voor bijvoorbeeld tuinhuisjes, schuttingen, gevels en veranda’s. Ook Remmers Tuinhuis Beits Color is een aanrader, een zeer dekkende houtverf in diverse kleuren en voor buiten geschikt. Deze verf kunt u voor meerdere ondergronden gebruiken en is onder andere bedoeld voor rolluiken, gevels, tuinhuisjes, schuttingen, hekken, dakgoten van zink en nog veel meer. 

Buitenverf met UV-bescherming

Heeft u houtwerk in de tuin en wilt u dit beschermen tegen UV-straling? Dan wordt er aangeraden om de Remmers Long Life UV te gebruiken als toplaag over de Remmers HK-Lazuur. Deze combinatie van producten wordt vaak samen gekocht omdat het de natuurlijke kleur van het hout intact laat. Mag het hout juist een tintje hebben, dan kunt u voor de HK-Lazuur Douglas gaan. Dit product beschermt hout namelijk ook tegen vergrijzing door UV-straling, maar bevat meer pigmentatie. Hierdoor krijgt het hout een oranje-rood tintje. Afhankelijk van de wens van uw klanten of uw eigen persoonlijke voorkeur, zijn beide opties dus heel geschikt voor als u buitenverf zoekt die UV-bescherming biedt. 

Uit de krant