Afbeelding

Wat is het nut van SAP Business One?

Advertorial

Wanneer je een nieuw ERP-systeem zoekt voor een goede bedrijfsvoering, komt SAP Business One al snel in beeld. Met de ERP-software van SAP Business One verzamel je automatisch alle gegevens binnen je bedrijf op één centraal systeem. Wat is echter het nut van Sap Business One? Welke voordelen biedt het systeem voor je onderneming?

Logres Business Solutions levert ERP-software die speciaal voor het midden- en kleinbedrijf is ontwikkeld. Zo schaf je een ERP-systeem aan dat je volledig kunt aanpassen aan jouw bedrijf. Deflexibele software groeit moeiteloos met je organisatie mee.

Waar je eerst als kleine startup begint, kun je na verloop van tijd steeds meer functies toevoegen die voor jouw groeiende onderneming noodzakelijk zijn. Je kiest eenvoudig uit de honderden extra functies die je met add-ons bijvoegt, maar kunt ook een element op maat laten maken door je IT-afdeling of een derde partij.

Gebruikersgemak

Niet alleen bij de functies, maar ook bij de overige onderdelen van SAP Business One beschik je over volledige vrijheid om het systeem naar jouw wensen in te richten.

Voeg bepaalde elementen toe of laat ze juist weg, wijzig de naam van onderdelen zodat het past bij jouw bedrijf, creëer bepaalde velden of zet informatie van het internet neer. Op deze wijze is het systeem zeer gemakkelijk in het gebruik.

Verbinden met andere software

Een ERP-pakket vormt een waardevolle toevoeging aan je bedrijf op het moment dat je het systeem ook kunt verbinden met andere software die binnen je organisatie toegepast wordt. Door middel van deze handige verbindingen bespaar je aanzienlijk veel tijd en kosten.

SAP Business One beschikt over handige koppelingen om andere software te gebruiken in het programma. Voor de meest voorkomende software heeft het SAP Business One zelfs speciale koppelingen alvast in het systeem geplaatst. Je hoeft deze alleen maar aan te zetten om daadwerkelijk te kunnen gebruiken.

De impact van SAP Business One

Wanneer je een nieuw systeem in de bedrijfsvoering gaat gebruiken, heeft dit een behoorlijke invloed op de organisatie van je bedrijf. De vraag of een systeem voor veel veranderingen zorgt en of het snel geaccepteerd wordt, hangt af van het gebruikersgemak.

Doordat SAP Business One over een maximale flexibiliteit beschikt, kun je het ESP-pakket snel en eenvoudig doorvoeren. Zo geef je de functies direct een voor het bedrijf bekende naam, waardoor het systeem ook visueel aantrekkelijk wordt voor de medewerkers. De herkenbaarheid leidt ertoe dat de medewerkers al snel met het systeem kunnen werken.

Gebruik SAP Business One waar je maar wilt

Doordat SAP Business One online functioneert met de hulp van meerdere app’s, kun je het ERP-systeem op iedere locatie via het internet bereiken. SAP Business One beschikt daarbij over een bijzondere database, genaamd SAP HANA, die het systeem aanzienlijk versnelt. 

Een handig en voordelig systeem voor het mkb bedrijf

SAP Business One vormt het perfecte instrument voor mkb-ondernemingen om de bedrijfsvoering op orde te houden. Daarnaast is het systeem voordelig. Je betaalt namelijk alleen voor de functionaliteiten die je binnen je onderneming nodig hebt.

Zo heeft een klein, beginnend bedrijf niet dezelfde functies nodig als een grotere mkb-onderneming. De software zorgt voor een integratie van bedrijfsgegevens die volledig op je sector is afgestemd. SAP Business One is dan ook een handig systeem dat kosten-efficiënt is.

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief