Afbeelding

De beste vergaderruimtes om te huren in Amsterdam

Advertorial

Wat is een betere manier om je gasten kennis te laten maken met Amsterdam dan met een indrukwekkend uitzicht over de stad? Dit kan gedaan worden met behulp van zaalverhuur Amsterdam! De Nederlandse hoofdstad beschikt namelijk over verschillende locaties die klaar staan om je vergadering of evenement naar een hoger niveau te tillen. Zo kunnen de onderstaande vergaderlocaties ook gebruikt worden voor een bedrijfsfeest Amsterdam

nhow
Sinds de opening in 2020 is nhow snel een bestemming geworden voor congresgangers. In een eigentijds gebouw tegenover congrescentrum Amsterdam RAI heeft nhow negen vergaderruimten op de 23e verdieping, groot en klein. Alle kamers hebben de nieuwste technologie en een prachtig uitzicht over Amsterdam. Daarnaast biedt de lounge op de eerste verdieping een ruimte voor vergadergangers om te werken en te verbinden.

The Student Hotel 
Laat je niet misleiden door de naam, dit is niet je typische studentenontmoetingsplaats. The Student Hotel is een iconisch gebouw in het oosten van de stad, vlakbij de wijken De Pijp en de Plantage. Het trendy ontwerp en de co-working-ruimtes maken het een hit bij reizigers, zakenmensen en de lokale bevolking. Naast de ingerichte vergader- en evenementenruimtes rond het gebouw, zijn de vergader- en break-outruimtes op de 13e verdieping een echt verkoopargument. De zalen lenen zich uitstekend voor teamvergaderingen, presentaties, seminars en workshops. Vestigingen van The Student Hotel vind je overigens ook in andere steden, zowel in het buitenland als in het binnenland.

Hotel Okura
Hotel Okura biedt luxe vergader- en eetgelegenheden. Vergaderruimtes vormen de gehele eerste verdieping, maar de Starlight-kamer op de 23e verdieping is de ster van de show. De zaal kijkt uit over de skyline van Amsterdam en biedt plaats aan 24 personen voor een gedenkwaardig evenement, vergadering of diner met de beste Japans geïnspireerde service.

Pestana Hotel
Het prachtige Pestana Hotel aan de oevers van de Amstel biedt een prachtige ballroom-achtige ruimte op de eerste verdieping, met uitzicht op het water. De zaal van het Gemeentehuis wordt omschreven als een majestueuze en stijlvolle ruimte, die gegarandeerd indruk zal maken op je gasten. Met interieurs die een aanvulling vormen op de originele 19e-eeuwse architectuur, kan dit hotel de perfecte plek zijn voor een receptie, vergadering of presentatie.

Leonardo Hotel
Als gevestigd zakenhotel is het Leonardo Hotel goed uitgerust om allerlei soorten vergaderingen te organiseren. Gelegen in het westen van de stad, biedt het uitzicht over het Rembrandtpark en verder. Acht vergaderruimten - de grootste heeft ruimte voor 130 personen - bieden een verreikend uitzicht, evenals hightech apparatuur en deskundig personeel om catering op maat te organiseren vanuit het eigen restaurant. Hoogte geen probleem? Het restaurant en terras op het dak van het hotel, Floor17, is de hoogste van Amsterdam.

Capital C
In wat ooit het centrum van de Amsterdamse diamanthandel was, vind je nu Capital C. Deze unieke locatie nabij het mondaine Plantagegebied biedt verschillende vergaderruimtes met elk hun eigen gekke design, van honderden tikkende klokken in The Clock Tower tot de droomachtige Pink Salon. De indrukwekkende glazen koepel is ook perfect voor grotere evenementen. Eten en drinken is geen probleem, want in-house catering biedt diverse mogelijkheden voor een vergadering, bedrijfsfeest of netwerkbijeenkomst.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief