Afbeelding

De meeste geschikte case voor uw AirPods

Advertorial

AirPods zijn ontzettend handig om mee te nemen voor onderweg en makkelijk in gebruik om handsfree te bellen en muziek te luisteren. Wel moet er dan een case om de AirPods heen zitten, zodat de oordopjes beschermd worden en u ze niet meer makkelijk kwijtraakt. Maar waar dient men op te letten bij het uitzoeken van een geschikte case voor de AirPods? In dit artikel leest u een aantal handige tips!

Tip 1: Welke AirPods heeft u precies?

Er bestaan verschillende versies AirPods en de hoesjes verschillen daardoor qua vorm en grootte ook een beetje van elkaar. Kijk dus goed naar welke AirPods u precies heeft en zoek daar een bijpassende airpod case bij. Bij 123Watches kunt u dan ook aanklikken of u bijvoorbeeld AirPods 1 of 2 of AirPods Pro heeft en dan ziet u meteen de geschikte cases op een rijtje. 

Tip 2: Kijk naar het materiaal

AirPods hoesjes komen in diverse materiaalsoorten. AirPods cases van siliconen of rubber zijn bijvoorbeeld erg populair omdat dit materiaal waterdicht, lichtgewicht en slijtvast is. Ook voelt een siliconen case zacht in de hand, maar is het tegelijkertijd erg stevig. Verder bestaan er ook cases van hard plastic. Het voordeel van plastic is dat het in alle kleuren en dessins te verkrijgen is. Denk bijvoorbeeld aan plastic cases met marmerprint, dierenprint, glitters en nog veel meer. Heeft u liever een chique case voor uw AirPods? Dan zijn hoesjes van PU Leer een goede keuze. Ook deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Tip 3: Mix & Match

Kunt u maar moeilijk kiezen welke case het wordt? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon verschillende hoesjes kopen en mixen & matchen! De AirPods cases bij 123Watches zijn namelijk heel voordelig, dus u kunt er gerust meerdere van bestellen. Wissel het af en match het bijvoorbeeld met uw telefoonhoes, tas of outfit. U heeft immers ook niet iedere dag hetzelfde aan, dus waarom zou u iedere dag dezelfde case gebruiken? Gaat u bijvoorbeeld voor een stijlvolle zwarte case van leer of wilt u lekker opvallen met een grappig tijgerprintje? Op sommige cases zit ook een handig hangertje, zodat u de oordopjes bijvoorbeeld aan uw tas kunt bevestigen en niet gauw meer kwijtraakt. De keuze is dus echt reuze en er zijn veel kleuren en designs verkrijgbaar. Er is daarom altijd wel een geschikte AirPods case te vinden die bij uw persoonlijke stijl en behoefte past! 

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief