Afbeelding

Met Twinkly kies je uit 16,7 miljoen kleuren kerstverlichting

Advertorial

Mag de kerstverlichting van jou wel lekker kleurrijk zijn? Met Twinkly kerstverlichting hoef je niet te kiezen tussen alle prachtige kleuren. Je kunt de lampjes namelijk op ieder moment veranderen van kleur. Kies voor de gezellige Twinkly ijspegelverlichting, feestverlichting of lichtgordijnen. Hiermee voorzie jij echt iedere ruimte van de juiste sfeer. Je kunt de lampjes op allerlei manieren bedienen en special effects creëren. We hebben precies voor je uitgezocht wat je allemaal met deze te gekke lampjes kunt en hoe het werkt.

Hoe werkt Twinkly?

Hoe verander je al die lampjes dan van kleur? Met de smartphone app natuurlijk! Of nou ja, zo ‘natuurlijk’ is het niet, het is eigenlijk best heel bijzonder. Ieder lampje beschikt over een eigen chip. Dit betekent dat je alle lampjes tegelijk kunt veranderen, maar ook patronen kunt creëren door de lampjes afzonderlijk van kleur te veranderen. Hoe bijzonder is dat?

Aan- en uitzetten op afstand

Al die stekkers telkens in en uit het stopcontact doen is best tijdrovend. Veel mensen vinden het eng om de kerstverlichting ’s nachts of als ze weggaan aan te laten staan. Voorheen was dat ook best onveilig, bijvoorbeeld met de warme gloeilampjes. Twinkly kerstverlichting bestaat enkel uit veilige LED-lampjes. Je kunt deze overigens gewoon aan- en uitzetten via je smartphone app. Geen gedoe meer met stekkers.

Sluit je Twinkly aan op Google Home of Alexa? Dan bedien je alle Twinkly verlichting net zo makkelijk als de rest van de lampen in huis. Handig, want ook wanneer je niet thuis bent kun je de lampjes bedienen. Vergeten de lampjes uit te doen voordat je vertrokken bent? Ook als je weg bent van huis kun je dit gewoon nog met je Google Home of Alexa app regelen.

Lichtgordijnen

Met een Twinkly lichtgordijn verlicht je gemakkelijk de hele muur. Je hangt de prachtige lichtslingers nonchalant over de muur of op iedere andere gewenste plek. Denk bijvoorbeeld aan een lichtgordijn achter het raam of boven je bed. Het is niet alleen een hele leuke aanvulling voor je kerstversiering, een Twinkly lichtgordijn steelt ook gelijk de show. Hij bestaat namelijk uit meer dan 200 RGB W LED-lampjes. Met alle kleuren van de regenboog (16,7 miljoen kleuren!) kun je allerlei effecten en animaties maken. Niet alleen leuk voor kerst, maar ook spectaculair voor oudjaarsavond. Wil je het liever rustig houden? Met RGB W kun je ook kiezen voor warme witte verlichting. Nog steeds erg sfeervol, maar een stuk minder afleidend.

IJspegelverlichting

Liever iets rustigere verlichting? Met ijspegelverlichting kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Je hangt ze in de kerstboom, aan de muur, voor het raam of aan de deur. Of verlicht je voorgevel met de indrukwekkende Twinkly ijspegellampjes. Waarom zou je het alleen binnenshuis versieren als je ook buiten een kerstpaleisje van je huis kunt maken? Met de 190 RGB-lampjes in de vorm van een ijspegel kun je weer net zoveel kleuren instellen als bij de Twinkly lichtgordijnen. Het grote verschil is wel dat je met RGB geen ‘warm’ wit kunt kiezen en met RGB W wel. Overigens kun je met RGB wel gewoon voor normaal wit kiezen. Zo kun je dus ook kiezen voor klassieke kerstverlichting voor in de kerstboom of aan je voorgevel. Ideaal voor als je kinderen hebt die graag naar de kleurrijke lampjes kijken, maar zelf soms ook wat rust in huis wilt.

Kerstverlichting

Heb je liever traditionele kerstverlichting? Dit heeft Twinkly ook. Wist je trouwens dat alle verlichting van Twinkly zowel binnen als buiten gebruikt kan worden? Dat is een van de grootste voordelen aan deze bijzondere lampjes. Heb je naast binnen ook buiten een kerstboom in de tuin staan? Je kunt de Twinkly kerstverlichting hier veilig in ophangen, ook als het regent. Denk ook eens aan andere creatieve toepassingen! Hang ze bijvoorbeeld in de rozenboog, over de entree, in een boog langs je deur of over je tuinhek of schutting. Of doe het gewoon allemaal! Dan weet je zeker dat je de meest uitgesproken kersttuin van de buurt hebt.

Feestverlichting buiten

We houden allemaal wel van een feestje en niet alleen tijdens de kerstdagen. Feestverlichting kun je het hele jaar door laten hangen. Ze worden ook wel festoon lights genoemd. Je ziet ze vooral veel buiten in de tuin of op het balkon, maar ze zijn ook erg leuk voor binnen. De lampjes die je ziet hangen zijn vaak niet van kleur te veranderen. Twinkly brengt hier verandering in. Net als alle andere verlichting kun je de LED feestlampjes van kleur veranderen met je smartphone app. Neem eens een kijkje bij alle effecten en animaties en verras al je buren met een complete lichtshow! Met 16,7 miljoen RGB-kleuren komt dat (kerst)feestje wel goed. Hang de lichtjes gezellig langs de schutting of geef ze binnenshuis een mooi plekje.

Hoe leuk zijn de feestlampjes boven de bank? Heerlijk alle Home Alone films kijken met een lekkere warme choco of koffie erbij. Voor de kerst kun je de lampjes rood met groen maken of wit. Is oudjaarsavond gestart? Dan komt de feestverlichting al helemaal tot haar recht. Laat die lampjes maar flikkeren en zet het disco effect aan. Champagne en oliebollen erbij en iedereen komt gelijk in de stemming. Upgrade je feestverlichting voor oud en nieuw met een Twinkly Music Dongle. Dit is een slim apparaatje die luistert naar jouw muziek. Hij pikt de BPM (het tempo) van de muziek op zodat de effecten naadloos worden afgestemd op de beat. Zo danst de feestverlichting mee met jouw favoriete kerstliedjes.

Twinkly dimmen

Je hebt natuurlijk niet altijd zin in felle kerstlampjes. Naast dat je de kleuren kan aanpassen en effecten kunt toepassen, kun je de lampjes ook gewoon dimmen. Als je de lampjes overdag aan hebt, wil je ze natuurlijk fel hebben. Anders zie je er maar weinig van. Echter, dat is in de avond wel anders. In het donker zijn de lampjes ineens wel heel fel en is het maar goed dat je ze ook kunt dimmen met de app. Gedimde Twinkly verlichting is ook nog eens erg gezellig.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief