Afbeelding
Partnerbijdrage

Besparen door Bitcoin te vergelijken

Advertorial

De cryptocurrency waar de laatste jaren de meeste vraag naar is, de Bitcoin. Dit is niet gek, want de koers is sky high gegaan. Het feit dat er nogal wat schommelingen in de koers zijn, lijkt de meeste mensen weinig te interesseren. Kijk jij hier ook doorheen? Dan wil je mogelijk ook wel Bitcoin kopen. Probleem is alleen dat deze cryptocurrency niet goedkoop is. Uiteraard wil jij niet onnodig veel uitgeven aan Bitcoins. Daarom raden wij jou aan een vergelijking te maken. Door deze digitale munt te vergelijken, slaag jij er ongetwijfeld in om te besparen op de aankoop van Bitcoins.

Aandachtspunten bij een vergelijking
De gemiddelde Nederlander kijkt naar de prijs van een product wanneer hij een vergelijking maakt. Bij Bitcoins is dit niet anders. Jij wilt immers de goedkoopste Bitcoin kopen, waardoor jouw aandacht al snel naar de prijs gaat. Dat is begrijpelijk, maar verstandig is het allerminst. Je moet namelijk op meer zaken letten bij Bitcoin vergelijken.

De prijs van een Bitcoin mag dan wel gunstig zijn, dat wil nog niet zeggen dat het hier ook om de goedkoopste optie gaat. Waarom niet? Omdat je te maken kunt krijgen met bijkomende kosten. Denk bijvoorbeeld aan de transactiekosten. Deze verschillen vaak per broker. Neem dit daarom ook mee wanneer je Bitcoins gaat vergelijken. Kijk daarnaast ook goed naar het aantal Bitcoins dat jij bij een aanbieder kunt kopen. Sommige brokers hanteren namelijk een maximum.

Bitcoins kopen
Jij kunt Bitcoins vergelijken door de site van verschillende aanbieders te bezoeken. Op deze manier kost het jou veel tijd om een vergelijking te maken. Gelukkig is het niet nodig om allerlei verschillende websites te bezoeken. Nee, want jij kunt namelijk ook een vergelijkingssite gebruiken voor Bitcoin vergelijken. Op deze manier zie je in één oogsopslag waar de Bitcoin op dit moment voor de goedkoopste prijs wordt aangeboden. Bovendien zie je hier meestal direct of er bijkomende kosten zijn. Tot slot wordt er aan iedere broker een beoordeling gehangen. Jij ziet zodoende direct waar jij het beste Bitcoins kunt kopen.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief