Afbeelding
Partnerbijdrage

Tijd om je deurklinken op te frissen

Advertorial

Wat veel mensen niet weten is dat een deurkruk een deur kan maken of breken. Zet een mooie deurkruk op een lelijke oude deur en de uitstraling is heel anders. Of koop nieuwe deuren en zet je oude deurklinken daar op: het valt tegen. Daarom vertellen wij je graag met welke deurklinken je huis de komende jaren weer future proof wordt.

Onze bestseller in 2020
De bestseller in onze webshop is zonder meer de JNF Stout serie. Deze elegante RVS serie van JNF is tijdloos en geeft een prachtige sfeer. Het leuke is dat alles matched: van dezelfde serie kun je ook deurgrepen, kapstokhaken en vrij bezet rozetten bestellen. Wij verkopen deze deurklink dan ook op dagelijkse basis en hebben er letterlijk nog nooit een retour gezien. Dat kun je dus nog eens een veilige keuze noemen.

Wist je dat een offerte vragen echt zin heeft?
Hoe meer je van iets koopt des te goedkoper het wordt, geldt over het algemeen. Toch vinden wij regelmatig lui die bij ons in de webshop 10 paar deurklinken voor het hele huis bestellen, en rustig zonder contact afrekenen. Zonde, want als je van te voren aangeeft wat je zou willen houden wij daar rekening mee qua inkopen en altijd korting aanbieden. En zelfs is het maar 5%, het is toch mooi meegenomen.

deurbeslag gigant heeft meer dan 400 verschillende deurklinken op voorraad. Zo zit er altijd iets bij dat voor je past. Om de gelukkige lezers van het Diemer Nieuws een kans te geven nog voor de kerst met een nieuwe uitstraling aan de kalkoen te zitten hebben wij tot en met het einde van dit jaar een kortingscode. Die kortingscode is “DIEMERNIEUWS” en de code geeft recht op 10% korting.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief