Afbeelding
Partnerbijdrage

Koopjes jagen in 2020? Black Friday volledig digitaal!

Advertorial

Ben jij altijd op zoek naar koopjes? Dan kijk jij vast en zeker alweer uit naar Black Friday. Tijdens deze dag stunten veel winkels namelijk met aantrekkelijke aanbiedingen om zo mensen naar binnen te trekken. Het evenement staat dit jaar gepland voor vrijdag 27 november. Vanwege het coronavirus is een groot deel van de winkels helaas nog steeds gesloten. En als een winkel al open is, sta jij mogelijk niet te springen om er dit jaar op Black Friday naartoe te gaan. Logisch, want je zoekt de drukte zo op. Hierdoor is de kans op besmetting met het virus groter. Daarom besluit jij mogelijk maar om Black Friday dit jaar over te slaan. Jammer, want dat is niet nodig. Jij kunt het evenement dit jaar namelijk volledig digitaal beleven!

Hoe ziet een digitale Black Friday eruit?
Black Friday wordt vaak geassocieerd met aanbiedingen in fysieke winkels. Dit is een belangrijk onderdeel van het evenement, maar de laatste jaren vindt er steeds meer online plaats. Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg webshops die geen fysieke winkel hebben. Zij haken de laatste tijd steeds vaker aan bij Black Friday. Op hun website stunten zij met mooie aanbiedingen. Het enige wat jij hoeft te doen, is de website bezoeken en een product bestellen. Bij het betalen wordt de korting direct van de totaalprijs gehaald. Nadat jij betaald hebt, wordt het product zo snel mogelijk verstuurd. Hierdoor heb jij het bijna net zo snel in huis als wanneer je het in de winkel zou kopen.

Welke winkels doen er mee?
Er zijn genoeg mensen die nog niet eerder hebben geprofiteerd van online aanbiedingen tijdens Black Friday. Dit komt voornamelijk doordat zij niet weten dat er ook op het internet hoge kortingen gegeven worden op producten. Bovendien denkt men vaak dat er niet veel online winkels meedoen aan het evenement. Dit is een misvatting. Alle grote bedrijven hebben tegenwoordig namelijk leuke aanbiedingen in hun webshop op Black Friday. Neem bijvoorbeeld Bol.com. De laatste jaren is Bol.com Black Friday steeds meer gaan gebruiken om mensen naar hun webshop te trekken. Net als bij veel andere webshops zal dit in 2020 niet anders zijn. Vanwege het coronavirus is online shoppen in 2020 namelijk de ‘way-to-go’ en dat zal op Black Friday niet anders zijn.

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief