Afbeelding
Partnerbijdrage

Nominatie Website van het Jaar voor: Radiozenders.FM

Advertorial

Van Studio DMN, NH Radio tot FunX Arab of RADIONL. Hier vind je alles in één oogopslag en luister je direct online naar jouw favoriete radiostations.

De zogenaamde radioportal, van Nick Wagelmans en Sander Krijnen uit Laarbeek, is een webportaal waar bezoekers gemakkelijk online kunnen luisteren naar de Nederlandse radio. Het voordeel van een radio portaal is dat de gebruiker gemakkelijk kan zappen van de ene naar de andere landelijke en/of regionale radiozender en dat allemaal binnen dezelfde website. Zo kun je bijvoorbeeld op het ene moment aan het luisteren zijn naar Studio DMN en met één klik op je muis zap je meteen naar de thema-stream van Qmusic: het Foute Uur, om even lekker los te gaan op de meest foute hits. 

“Online radio luisteren zonder app of account”

De radioportal Radiozenders.FM is erg populair vanwege de laagdrempeligheid, het gebruiksgemak en de overzichtelijkheid op de website. Zo hoeft de bezoeker van deze radiosite namelijk geen account aan te maken en een app downloaden is ook niet nodig om hier gratis naar de radio te luisteren. De website past zich helemaal aan op elk apparaat. 

De navigatie op deze website werkt zeer eenvoudig waardoor iedereen hier gemakkelijk zijn of haar weg kan vinden. Op de index van Radiozenders.FM vind je een overzicht met de grote landelijke radiozenders en de regionale omroepen. Via het menu kan men ook nog gemakkelijk filteren op regionale en lokale radiozenders of radiozenders gebaseerd op allerlei verschillende muziekgenres. Wanneer je een leuke radiozender gevonden hebt, sla je deze gemakkelijk op in je favorieten doormiddel van een klik op het hartje in de player. Zo heb je altijd jouw favoriete radiozenders binnen handbereik. Kortom; Radio luisteren, doe je hier!

Stem op: Radiozenders.FM en help ons winnen!

In de Website van het Jaar verkiezing zijn er per categorie twee awards te verdienen. Zo is er één prijs voor de beste website en één prijs voor de populairste website. Radiozenders.FM is genomineerd voor Website van het Jaar 2020 in de categorie radio. Via de link hieronder kun je direct stemmen op Radiozenders.FM:

https://www.websitevhjaar.nl/vote/radiozendersfm/index.html 

Wij danken al onze stemmers en wensen je nog heel veel luisterplezier!

Nick & Sander

Uit de krant