Afbeelding
Partnerbijdrage

TikTok biedt uitkomst bij verveling tegen corona

Advertorial

Als gevolg van de coronacrisis zit een groot deel van de Nederlanders inmiddels thuis. Ook jongeren moeten hun tijd veelal thuis doorbrengen, aangezien scholen gesloten zijn. Daarbij komt dat zij in de avonden en in het weekend ook niets meer met vrienden en/of vriendinnen mogen doen. Hierdoor slaat de verveling mogelijk al snel toe. Is dit ook bij jou het geval? Dan zoek je vast en zeker iets leuks om de tijd mee te doden. In dat geval is TikTok waarschijnlijk precies wat je zoekt!

Daag je vrienden uit!
Onder jongeren is TikTok razend populair. We hoeven jou vast niet meer uit te leggen wat het is, want het zit er dik in dat je de app al lang op jouw smartphone hebt staan. Maak je hier nog niet bijzonder veel gebruik van? Dan is dit een goed moment om hier verandering in te brengen. Met TikTok zorg je er namelijk voor dat verveling ten tijde van de coronacrisis snel voorbij is. De app zorgt er namelijk voor dat je al jouw vrienden en vriendinnen toch een beetje bij je hebt. Wat je kunt doen om nog meer plezier te hebben van TikTok? Jouw vrienden uitdagen! Je kunt namelijk verschillende challenges aangaan met jouw TikTok volgers. Zo kun je filmpjes bijvoorbeeld zo monteren dat het lijkt alsof jij en je beste vriend/vriendin een duet zingen. Hoe tof is dat?!

Zo wordt jouw account populair!
Ben je een actief TikTok-gebruiker, maar heb je weinig volgers? Dan zijn er maar weinig leeftijdsgenoten die jouw filmpjes onder ogen krijgen. Zonde natuurlijk, want dit bezorgt jou misschien het gevoel dat je er voor niets tijd en moeite insteekt. Je kunt mensen gaan volgen in de hoop dat ze jou ook volgen. Helaas werkt dit niet altijd. Wil je mensen laten geloven dat je ontzettend populair bent op TikTok? Dan kun je er natuurlijk dagelijks dingen op posten en delen met je volgers. Ook dit werkt niet altijd. Gelukkig is er nog een laatste strohalm, want je kunt namelijk TikTok likes kopen. Dit kan jou maar zo honderden of zelfs duizenden nieuwe volgers opleveren. Op deze manier ben je natuurlijk helemaal hot bij jouw vrienden en vriendinnen!

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief