De Brede HOED.
De Brede HOED. Foto: Welzijn Diemen

Madi Diemen start weer met groep verliesverwerking

Mensen

DIEMEN - Madi Diemen start in mei met de veertiende groep verliesverwerking. De cursus is gratis en vindt plaats in Diemen. Het betreft hier een initiatief van Marthe Ackerman en Janina Poppes van Madi Diemen. 

In de verliesverwerkingsgroep komen mensen samen die met elkaar gemeen hebben dat ze een dierbaar persoon zijn verloren. Dit kan een partner zijn, maar ook een broer of zus of goede vriend of vriendin of iemand anders waar ze veel van houden of gehouden hebben. “In deze besloten groep willen we mensen een plek geven om tijd te kunnen nemen om dit met gelijkgestemden te bespreken. Het is niet zo dat je na deze groep alles verwerkt hebt. Als je een dierbaar iemand hebt verloren zal deze altijd een onderdeel van je leven zijn. Maar we horen van deelnemers van eerdere groepen dat samen hierover praten veel troost, rust en vertrouwen in de toekomst kan geven”, aldus Ackermans en Poppes. 

De leden van de verliesverwerkingsgroep komen acht keer op de woensdagmiddag samen in de Brede HOED aan de D.J. Den Hartoglaan 8 in Diemen.
“Wilt u meer informatie of heeft u interesse om mee te doen, neem gerust contact op zodat we kunnen kennismaken en kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Om deel te kunnen nemen aan de verliesverwerkingsgroep is eerst wel een kennismakingsgesprek nodig, zodat we ook kunnen aansluiten bij de behoeftes die er zijn”, aldus Ackerman en Poppes.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Marthe Ackerman, telefoonnummer: 06-386 77 335, e-mail: m.ackerman@madidiemen.nl of via Janina Poppes: 06-411 41 837, e-mail: j.poppes@madidiemen.nl.

Uit de krant