Afbeelding

Briljanten huwelijk voor echtpaar Mulders-Van Gool

Mensen


DIEMEN Burgemeester Boog en zijn vrouw Wahida mochten woensdagmiddag het echtpaar Mulders-Van Gool van harte feliciteren met hun 65-jarig huwelijk.

Burgemeester Boog: “Wat een mooi, eigenzinnig stel! Het echtpaar heeft elkaar op jonge leeftijd in Amsterdam ontmoet. Mevrouw is geboren en getogen in de Jordaan, waar het echtpaar later ook ging wonen. Na omzwervingen in diverse buurten van Amsterdam en Lelystad kwam het echtpaar in Diemen terecht, waar zij nu alweer 37 jaar met plezier wonen.”

“Meneer Mulders heeft altijd in de horeca gewerkt en heeft in zijn jonge jaren met plezier als kok gevaren. Mevrouw heeft nooit van varen gehouden, maar op reis ging zij graag. Bijvoorbeeld samen naar Benidorm, waar zij regelmatig met vakantie naartoe gingen. Samen genieten zij van hun familie, met inmiddels ook twee achterkleinkinderen in hun midden.”

“Beiden zijn ook altijd erg creatief geweest. Mevrouw bijvoorbeeld met stoffen en bekleding en meneer met het maken van bijzondere taarten en suikerwerken. Op verschillende vlakken verschilt het echtpaar wel. Zo is meneer altijd liefhebber geweest van opera en operette, dat is aan mevrouw niet besteed. Zij is een enorme fan van Elvis. En natuurlijk van het levenslied!”

“Het was erg bijzonder om dit lieve, gastvrije echtpaar weer te ontmoeten. Leuk om te zien hoe twee eigenzinnige mensen met hun eigen voorkeuren en interesses toch zo mooi bij elkaar passen.”

Uit de krant