Afbeelding

Huis van de Buurt 't Kruidvat wordt uitgebreid met 't Stekkie

Buurt / wijk

DIEMEN In Huis van de Buurt 't Kruidvat in Diemen-Zuid wordt op zaterdag 10 februari 't Stekkie officieel geopend. In 't Stekkie zullen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt koken voor deelnemers aan activiteiten in Huis van de Buurt 't Kruidvat.

't Stekkie is een nieuw initiatief van de Stichting Welzijn Diemen (SWD), die hierbij nauw samenwerkt met de afdeling Sociale Zaken van de gemeente Diemen, Pantar en H.V.O Querido.

Rotaryclub Diemen, Stichting Congada, Ben's Danspaleis en Balkfolk Diemen zullen zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur diverse workshops aanbieden.

In het kader van de vrijwilligersactie NLdoet geeft de Rotaryclub Diemen zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur een viertal workshops in Huis van de Buurt 't Kruidvat. Het gaat om de volgende workshops: 'Schrijf een heldere e-mail', 'Fris je spelling op', 'Maak een testament op' en 'Notariële volmacht of een levenstestament?'

Leden van de Rortary Diemen assisteren zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur ook bij het ontvangen van de gasten in Huis van de Buurt 't Kruidvat.

Uit de krant