Marvin van Rijn en Wendy Timar.
Marvin van Rijn en Wendy Timar. Foto: Trudy Kroese

Inzamelingsactie munten Diemer Festijn groot succes

Mensen

DIEMEN - Marvin van Rijn van IB Makelaars heeft maandag een cheque ter waarde van 1404,41 euro overhandigd aan Wendy Timar.

Het geld wordt geschonken aan de stichting Finding a Cure voor Hunter Syndrome van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Een van de zonen van Wendy heeft het syndroom van Hunter. Dit is een stofwisselingsziekte. Marvin van Rijn en Steffy Heruer van 1995 Mode & Lifestyle startten op de slotdag van het Diemer Festijn een inzamelingsactie. Bezoekers van het Diemer Festijn die munten over hadden konden die in een kubus in het winkelcentrum deponeren. De respons was enorm. Mensen hebben niet alleen munten, maar ook geld (biljetten en munten) in de kubus gedaan. Keurslager Vedder, Brasserie Drusius, Kellebelle en de SNS Bank hebben de actie ondersteund. Marvin en Wendy zijn blij met de enorme respons van de inwoners van Diemen. Zij hebben onlangs tijdens de Dam tot Damloop ook geld ingezameld. In november 2018 willen zij samen met nog achttien mensen de Marathon van New York lopen en dan opnieuw geld inzamelen.

Uit de krant