Afbeelding

Provincialeweg (N236) tussen Driemond en Amsterdam-Zuidoost drie maanden afgesloten

Buurt / wijk

DIEMEN - De provincie Noord-Holland werkt van dinsdag 6 juni tot en met donderdag 31 augustus 2017 aan de Provincialeweg (N236) bij Driemond. De provincie vervangt de brug over het Gein en richt de kruising bij Driemond opnieuw in. De Provincialeweg (N236) tussen Driemond en Loosdrechtdreef (Amsterdam-Zuidoost) is daardoor afgesloten voor autoverkeer. Voor (brom)fietsers blijft doorgang mogelijk.

Afsluitingen
Van 6 juni tot 31 augustus wordt de Provincialeweg (N236) tussen Driemond en Amsterdam afgesloten. Ook Gein-Noord, Gein-Zuid en de (Lange) Stammerdijk worden vanwege de bereikbaarheid voor nood- en hulpdiensten gesloten voor doorgaand verkeer.

Omleidingen
Verkeer vanuit Hilversum en Bussum richting Diemen en Amsterdam (en vice versa) wordt omgeleid via de A1 en A9. Verkeer vanuit Driemond en Weesp volgt de omleiding via de Verlengde Rijnkade, Flevolaan, Leeuwenveldseweg, Korte Muiderweg en de Weesperweg naar de A1.

Meer informatie
Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail:infoN236@noord-holland.nl. Dit project is ook te volgen opwww.noordholland.nl/N236Geinbrug.  

Uit de krant