Afbeelding
Foto: TIW-Survivors

TIW-Survivors kijkt terug op geslaagd jeugdkamp

Sport

DIEMEN - Vorig weekend werd er op het terrein van TIW-Survivors een jeugdkamp georganiseerd voor pupillen (jeugdleden van 10 tot 12 jaar).

Vrijdagmiddag werd er gestart met Mexicaanse pannenkoeken die erin gingen als zoete koek. Hierna werd de kennis getest tijdens de honkbalquiz en als tactische voorbereiding voor de wedstrijd tegen de ouders werd er een honkbalfilm gekeken. Vermoeid maar voldaan kropen de kinderen in de grote legertent om te gaan slapen.

De volgende dag stonden zij vroeg op voor een gezamenlijk ontbijt. De wedstrijd tegen de pupillen van Badhoevedorp werd helaas verloren. Daarna werd er gemeten hoe hard de jonge honkballers konden slaan en werd er gezocht naar de gouden honkbal. Afsluitend werd er gebarbecued met ouders en vrienden. TIW-Survivors kijkt uit naar de volgende editie van het jeugdkamp.

Willem Schreuders Jeugdtoernooi

Op zaterdag 8 september organiseert TIW-Survivors het Willem Schreuders Toernooi voor jeugdteams. Voor sponsoring of ondersteuning van jeugdactiviteiten kunnen belangstellenden contact opnemen met de vereniging via info@tiw-survivors.nl.

Uit de krant