Vandaag activiteiten op loswal en het water.
Vandaag activiteiten op loswal en het water. Foto: Jeroen van Vlijmen

Vandaag tweede dag van Loswalfestival

Cultureel

DIEMEN - Vandaag vindt de tweede dag van het Loswalfestival plaats

Er is van 10.00 tot 00.30 uur een uitgebreid en gevarieerd programma. Er is van 10.00 tot 17.00 uur een grote vrijmarkt, die elk jaar druk bezocht wordt. Verder zijn er diverse activiteiten voor kinderen en jongeren zoals een creatieve markt, een poppenkast op wieltjes, schminken, een draaimolen, een springkussen, een tokkelbaan, paardrijden en is het Fronzenteam (Elsa, Anna en Olaf, Spiderman) aanwezig.

Jeugd

Scouting Diemen zal ook dit jaar een klimwand plaatsen waarop dappere kinderen en jongeren hun kansen kunnen wagen. Tevens zijn er om 14.00 uur een gratis kinderbingo voor kinderen tot 12 jaar en een minidisco. In de voetbalbak is van 12.00 tot 16.00 uur een basketbaltoernooi dat wordt georganiseerd door Dynasty Sports van ex-profbasketballer Sam Graham.

Water

Uiteraard zijn er ook dit jaar weer activiteiten op en rond het water van de Weespertrekvaart. Er zal een stormbaan over de Weespertrekvaart komen: de Rabobank AH XL Stormbaan. Daarnaast kunnen kinderen in bootjes varen en zich uitleven in waterballen. Leden van de Amsterdamse Reddingsbrigade zullen toezicht houden op de veiligheid van de kinderen.

Zaterdagavond is er vanaf 20.30 uur Q Music: De Party Hoe Fouter Hoe Beter en een optreden van Deff Rhymes.

 

 

www.loswalfestival.nl.

Uit de krant