Joel Borelli maakte veel indruk.
Joel Borelli maakte veel indruk. Foto: Trudy Kroese

Diemer Festijn: het was bloedheet en enorm gezellig

Evenementen

DIEMEN - Het was tropisch warm tijdens de 39ste editie van het Diemer Festijn. De bezoekers hebben ook dit jaar genoten van de optredens van de artiesten en van de sfeer.

Het Diemer Festijn trekt elk jaar veel publiek. Het was leuk dat er dit jaar weer veel ex-Diemenaren aanwezig waren. Het Diemer Festijn heeft daardoor iets weg van een reünie.

Het Diemer Festijn is bij uitstek een feest om de optredens van de artiesten te bezoeken, lekker bij te praten en te genieten van een drankje. Er werd dit jaar naast alcoholische drankjes en frisdrank ook veel water gedronken. De seniorenmiddag op donderdag was ook dit jaar een van de hoogtepunten. De senioren uit Diemen hebben genoten van het optreden van het Jordaan Cabaret. De leden van de Diemer Festijn Crew verheugen zich altijd op deze middag. De senioren zijn uiteraard heel blij dat Stichting Diemer Festijn elk jaar op donderdagmiddag een speciaal programma brengt.

Het was mooi om te zien dat de leden van de crew hun uiterste best deden om de senioren te helpen en een prachtige middag te bezorgen. Zij kregen hulp van een aantal ambtenaren van de gemeente Diemen. Burgemeester Erik Boog en zijn vrouw Wahida waren ook aanwezig. Zij hielpen met het serveren van koffie, thee en water. En ook dit keer danste de burgemeester met een aantal dames. Zijn vrouw Wahida danste met een aantal heren. Een mooie traditie. Schoolcatering Diemen bood de senioren ook dit jaar een kopje koffie of thee met een lekkernij aan. Veel bezoekers konden de optredens van de artiesten zeer waarderen. Tijdens het optreden van Joel Borelli ging het dak eraf. Zanger Gerard Joling nam na afloop van zijn optreden ruim de tijd voor zijn fans. Zij konden een selfie met hem maken en een handtekening scoren. René Froger was naar Diemen gekomen om het optreden van zijn zoon Maxim Froger te bekijken. Vader en zoon hadden het zichtbaar naar hun zin. En presentator Wim Bohnenn zorgde ook dit jaar voor veel sfeer.

Gerard Joling op het podium in de feesttent.
John West.
Mart Hoogkamer met band.
De seniorenmiddag was weer zeer geslaagd.

Uit de krant