Afbeelding

Een mooi festival, nu nog opruimen

Cultureel

DIEMEN - Het festival Vunzige Deuntjes in het Diemerbos trok dit weekeinde duizenden bezoekers die genoten van de muziek. Vanaf vandaag wordt er weer opgeruimd; op het festivalterrein, maar ook daarbuiten geen overbodige luxe.

Zowel zaterdag als zondag zat de sfeer er goed in bij Vunzige Deuntjes. Bezoekers genoten van de muziek op de diverse podia rond het water in het bos. Een bijzondere, mooie omgeving voor het festival, vonden veel van hen. Zelfs de regen die helaas beide dagen ook viel, deed daar niets aan af.  Alleen was het even oppassen waar je liep met alle water en modder. 

Vanaf vandaag zorgt de organisatie dat alles weer wordt afgebouwd en het achtergebleven afval wordt opgeruimd. Ook het zwerfafval buiten het Diemerbos, langs de Stammerdijk en de Muiderstraatweg tot in woonwijk Plantage de Sniep aan toe. Zo liggen overal onder meer de blauwe plastic regenponcho's die de bezoekers blijkbaar niet mee wilden nemen voor een volgende keer. Ook daar zal de organisatie alles opruimen, zo is toegezegd.

Meer in het DiemerNieuws van 3 augustus 2017. 

Uit de krant