Hubert de Leeuw, voorzitter van de Diemer Harmonie.
Hubert de Leeuw, voorzitter van de Diemer Harmonie. Foto: Trudy Kroese

Diemer Harmonie Diemenaar van het Jaar 2022

Cultureel

DIEMEN - De Diemer Harmonie is door het DiemerNieuws uitgeroepen tot Diemenaar van het Jaar 2022. 

Hubert de Leeuw, voorzitter van de Diemer Harmonie, heeft de award in ontvangst genomen in Theater de Omval. Hij deed dit namens alle leden van de Diemer Harmonie.

De Diemer Harmonie heeft deze onderscheiding ontvangen vanwege het 125-jarig bestaan in 2022 en de belangrijke rol die het orkest in de samenleving van Diemen speelt.

Hubert de Leeuw is trots dat de Diemer Harmonie tot Diemenaar van het Jaar is gekozen. Hij ziet het als een eer dat de Diemer Harmonie de onderscheiding heeft ontvangen.

Achtste keer

De award voor de Diemenaar van het Jaar is voor de achtste keer keer uitgereikt. In 2021 ging de award naar sv Diemen. In 2020 ontving Welzijn Diemen de onderscheiding. In 2019 kreeg Stichting Diemer Festijn de award, In 2018 ontving Stichting Voedselbank Diemen de onderscheiding en in 2017 ging die naar de Kinderzomerspelen. In 2016 ging de prijs naar Aschwin van Wel, mede voor zijn inzet als voorzitter van Scouting Diemen. In 2015 ontving vrijwilligersorganisatie Serve the City de onderscheiding.

Uit de krant