Afbeelding

Tijdelijk parkeerverbod in verband met werkzaamheden invoeren betaald parkeren

Buurt / wijk

DIEMEN - In het gebied Ouddiemerlaan-Burgemeester de Kievietstraat-Nicolaas Lublinkstraat-Muiderstraatweg wordt met ingang van 1 oktober betaald parkeren ingevoerd. Nu maakt dat deel van het centrum nog deel uit van de blauwe zone.

De blauwe lijnen van de huidige blauwe zone in de Ouddiemerlaan, Zeven Wonderen en in de Nicolaas Lublinkstraat worden op maandag 30 september verwijderd. In deze straten geldt op maandag 30 september van 08.00 tot 14.00 uur een parkeerverbod. Bewoners met een ontheffing voor de blauwe zone kunnen hun auto die dag parkeren op het terrein van Sporthal Diemen aan de Prins Bernhardlaan en Sportcentrum Wethouder F.B. Duran in Diemen-Zuid. Personeel van bedrijven met een parkeerontheffing Zeven Wonderen kan terecht op het parkeerterrein van Sporthal Diemen.

Op dinsdag 1 oktober worden de blauwe lijnen verwijderd in de Burgemeester de Kievietstraat. Er geldt dan een parkeerverbod van 08.00 tot 14.00 uur. Alternatieve parkeergelegenheid kan worden gezocht op het parkeerterrein Zeven Wonderen, bij Sporthal Diemen of bij Sportcentrum Wethouder F.B. Duran.

 

 

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief