Afbeelding
Foto: Rijkswaterstaat

Werk aan de A9 Gaasperdammerweg

Buurt / wijk

DIEMEN - Donderdag 4 en vrijdag 5 april wordt weer twee nachten gewerkt op de A9 Gaasperdammerweg tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht. Even opletten dus als je 's nachts de weg op moet.

Het asfalt is vervormd en om dat te herstellen wordt steeds één kant van de A9 Gaasperdammerweg afgesloten. In deze nachten worden ook meteen lampen langs de weg gerepareerd, de op- en afritten geveegd en de bermen gemaaid.

4 april
Van donderdag 4 april 22:00 uur tot vrijdag 5 april 06:00 uur is de A9 richting A2/A9 Utrecht/Schiphol/Amstelveen afgesloten tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht, inclusief de op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid via A1/A10-Oost/A2. Ook de oprit S111 Muntbergweg richting de A2 Amsterdam en Utrecht is afgesloten voor het verkeer.

5 april
Van vrijdag 5 april 22:00 uur tot zaterdag 6 april 08:00 uur is de A9 richting A1 Diemen afgesloten tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen, inclusief alle op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid via de A2/A10-Oost/A1.


Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief