Humankind gelooft in de kracht van samen.
Humankind gelooft in de kracht van samen. Foto: Humankind
Vacaturenieuws

Humankind zet volop in op groei en ontwikkeling

Bedrijven

De kinderopvang staat te springen om goede mensen. In de huidige markt kun je als pedagogisch professional je eigen ultieme loopbaan kiezen. Wil jij gewoon lekker met kinderen bezig zijn, heb je bijzondere vaardigheden of interesses of ben jij liever dé pedagogisch expert? Bij Humankind bepaal jij je eigen pad.

Tegenwoordig is je loopbaan een soort reis waarvan je einddoel bij vertrek niet vaststaat. Onderweg kun je je route altijd nog bijstellen. Jij bepaalt je eigen pad, afhankelijk van waar jij energie van krijgt. Het is jouw persoonlijke loopbaanexpeditie. Kinderen zijn ontdekkingsreizigers. Daar kunnen wij als volwassenen nog wat van leren! André Feije, regiodirecteur Midden-Nederland: “Een leven lang blijven ontdekken, leren en groeien geeft extra betekenis aan je werk en aan jou als persoon. Het is goed voor je zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht. En het draagt bij aan jouw werkgeluk. Daarom zet Humankind volop in op groei en ontwikkeling.”

Werken in de kinderopvang, betekent bij Humankind werken met hart, hoofd en handen, met maar één doel: optimale ontwikkeling van ieder kind. Dus denken, doen en beslissen kinderen mee. Dat geldt ook voor jou als collega. Je wilt dat je mening telt, jouw talent wordt gezien en dat ideeën welkom zijn. Om te groeien in je vak én als mens. André: “Humankind heeft een uitgebreid opleidingsplan met vakinhoudelijke opleidingen en trainingen en allerlei kansen voor je persoonlijke ontwikkeling.” Voor BBL’ers en de kwalificatie van zijinstromers startte Humankind zelfs haar eigen academie. Ook kun je als pedagogisch medewerker sparren met je pedagogisch coach, deelnemen aan webinars, kenniskringen en inspiratiesessies. Of luisteren naar de Humankind-podcast of zélf spreker zijn. Jij bent je eigen leerkracht. Humankind gelooft in de kracht van samen. André: “Collega’s nemen deel aan dialoogsessies of werkgroepen en delen op een intern platform hun mening. Dit zorgt voor een transparant en positief werkklimaat.” Zo leverde een onafhankelijk medewerkersonderzoek Humankind de titel Beste Werkgever in de branche op.

Hoeveel uur wil je werken, op een grote of kleinere locatie? Welke leeftijdsgroep? Hoe zie je jouw rol? Humankind is groot én flexibel, met een mooi, concreet en op jouw talent en wensen afgestemd aanbod. Humankind (in 1983 gestart als Kinderopvang Humanitas) is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. 

Uit de krant