Bedrijvengids

Voorma en Walch Laren

Voorma en Walch Makelaars is al meer dan tachtig jaar dé makelaar in 't Gooi en heeft kantoren in Blaricum, Laren, Huizen, Naarden Vesting en Bussum

In de kantoren werken 28 makelaars en door de jarenlange ervaring in de makelaardij kunnen de makelaars klanten altijd op de juiste manier begeleiden met de aankoop, verkoop, taxatie en verhuur van woningen, appartementen en bedrijven. En Voorma en Walch Makelaars is aangesloten bij NVM zodat je altijd weet dat je te maken hebt met een kwaliteitsmakelaar.

Eigenaar en makelaar Jacques Walch vertelt dat het kantoor wekelijks vergadert met alle makelaars om goed op de hoogte te blijven over de woningmarkt in 't Gooi. "Elke makelaar vertelt wat er te koop staat of verkocht moet worden. Het gebeurt vaak dat er bijvoorbeeld een appartement te koop staat in Huizen dat aantrekkelijk is voor een cliënt uit Laren. Door onze kleine professionele kantoren ben je bij ons nooit een nummer en heb je altijd dezelfde makelaar als aanspreekpunt.

En een huis moet passen, ook financieel. Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave in het leven. Op kantoor gaan we eerst een persoonlijk gesprek aan en bespreken de woonwensen zodat we op zoek kunnen naar de geschikte woning. Met onze werkwijze helpen we iedereen met deskundig, persoonlijk en betrouwbaar advies om een geschikte woning te vinden of om een huis te verkopen. Door deze aanpak hebben we veel vaste klanten."

Contactgegevens

Voorma en Walch Laren

Brink 34

1251 KW Laren

Tel 035 - 539 90 80

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.30 uur
08.30 - 17.30 uur
08.30 - 17.30 uur
08.30 - 17.30 uur
08.30 - 17.30 uur
10.00 - 16.00 uur
Gesloten