Bedrijvengids

Kringloopwinkel RataPlan Diemen

Kringloopwinkel RataPlan trekt veel bezoekers door het aantrekkelijke en ruime aanbod.

Het gaat goed met Kringloopwinkel RataPlan Diemen en dat heeft, volgens bedrijfsleider Henk de Roo, te maken met het verbeterde imago van kringloopwinkels én omdat mensen zich steeds bewuster worden van de duurzaamheid van tweedehands artikelen.

In de winkel verkopen ze onder meer meubels, kleding, witgoed, elektronica, speelgoed, huishoudelijke artikelen, boeken, elpee's, cd's, dvd's, schilderijen en curiosa met de combinatie leuk, sociaal en duurzaam. En elke dag staan er nieuwe spullen in de winkel en daarom is het ook echt leuk om te komen 'funshoppen' naar bijzondere en mooie spullen.

Kringloopwinkel RataPlan haalt spullen gratis op bij mensen thuis, ook na een overlijden of verhuizing. Als je het wilt laten ophalen, kun je contact opnemen met het hoofdkantoor via de website of telefonisch. Maar je kunt het ook zelf naar de winkel brengen. In de kringloopwinkel is ook een speciale fietsenafdeling waar fietsenmaker Glenn tweedehands fietsen repareert om te verkopen. Ook kun je je fiets langs brengen om te laten repareren. 

En ander belangrijk doel van RataPlan is werk bieden aan mensen, die om welke reden dan ook, de afstand tot de arbeidsmarkt hebben verloren zoals vrijwilligers waarvan een groot deel een beperking tot de arbeidsmarkt heeft, een taakstraf of een Wajong-uitkering heeft. En na het winkelen kun je op de eerste verdieping terecht voor een kopje koffie, thee, frisdrank, gebak, belegde broodjes of een tosti in de koffiecorner. 

Contactgegevens

Kringloopwinkel RataPlan Diemen

Weesperstraat 140

1112AP Diemen

Tel 088-828 27 80

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
10.00 - 17.00 uur
12.00 - 17.00 uur