Bedrijvengids

Het Hoorhuis

Audiciens Lahbib Hibout en René Bakker zijn tien jaar geleden begonnen met Het Hoorhuis om iedereen met een gehoorbeperking van een passende hooroplossing te voorzien tegen betaalbare prijzen. 

Het Hoorhuis werkt met de nieuwste generatie hoortoestellen waar draagcomfort, cosmetische aspecten en spraakverstaanbaarheid een belangrijk onderdeel van is en de hoortoestellen passen zich aan aan de omgeving. Dit betekent dat spraakverstaanbaarheid ook in complexe situaties wordt gemaximaliseerd. Deze toestellen zijn vaak oplaadbaar en draadloos te koppelen met een smartphone en te bedienen middels een app. Draadloos bellen en streamen van muziek is ook mogelijk.

Het Hoorhuis verzorgt ook de beste gehoorbescherming voor elke situatie met op maat gemaakte én standaardoordoppen van hoge kwaliteit. Mensen die veel met lawaai worden geconfronteerd lopen een groot risico om al op relatief jonge leeftijd tegen een gehoorbeschadiging aan te lopen.

In de winkel staat de meest geavanceerde meetapparatuur om hoortoestellen zo goed mogelijk te meten en in te stellen. Als mensen niet voldoende mobiel zijn, komt een audicien gratis langs voor een oormeting of advies. Ook mensen die al over een hoortoestel beschikken, ongeacht waar die is gekocht, kunnen bij Het Hoorhuis terecht voor een oplossing op maat. 

In de winkel is iedereen altijd welkom met vragen, controle of correctie van de afstelling. Het Hoorhuis is als HoorProfs vakaudicien volledig zelfstandig, merkonafhankelijk en voldoet aan alle kwaliteitseisen. Alleen op die manier kan Het Hoorhuis de beste hoorzorg garanderen.

Contactgegevens

Het Hoorhuis

Ouddiemerlaan 10

1111HJ Diemen

Tel 020-461 15 00

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

13.00 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 13.00 uur
Gesloten