Bedrijvengids

IB Makelaars

Bij IB Makelaars kun je terecht als je een woning wilt verkopen, kopen, verhuren of huren in elke prijscategorie.

"Bij ons speelt het menselijk contact een grote rol, want je doet het altijd samen", vertelt eigenaar en makelaar Marvin van Rijn, die samenwerkt met makelaar Marjoleine van Hengst. Marjoleine doet de aankoop en Marvin de verkoop van woningen. Samen doen ze de vrijblijvende intake-gesprekken bij mensen die hun huis willen verkopen en zijn het aanspreekpunt bij bezichtigingen omdat het aantal kijkers voor een woning momenteel hoog is.

Het makelaarskantoor maakt een verkoopadvies met de verwachte opbrengst in combinatie met de vraagprijs. Daarna het marketingplan en de verkoopstrategie. De makelaars geven ook advies om bepaalde aspecten in een woning aan te passen als dit zowel voor de verkoopprijs als de verkoopsnelheid ten goede komt. 

IB Makelaars heeft alle expertise in huis om een klant van A tot Z te ontzorgen en beschikt over een grote kennis van de lokale woningmarkt. Het beschikbare aanbod van de woningen staat op de eigen website en diverse sites zoals Funda, maar ook via social media en met raampresentaties op het kantoor in Diemen en bij SNS-banken.

Het makelaarskantoor staat bekend als een jong, gedreven, vakkundige en professionele organisatie met altijd een zeer persoonlijke benadering. Door hun enorme netwerk en zeventien jaar ervaring in de branche zijn de makelaars in staat op een optimale match tussen vraag en aanbod tot stand te brengen. 

 

Contactgegevens

IB Makelaars

Diemerplein 10

1111JD Diemen

Tel 020-214 20 35/06-12 86 93 21

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
Gesloten
Gesloten