Samuel van Gelder en Dennis de Jong.
Samuel van Gelder en Dennis de Jong. Foto: Trudy Kroese

Open dag Personal Gym Studio Limitless en Fysiosportive Diemen

Bedrijven

DIEMEN - Personal Gym Studio Limitless en Fysiosportive Diemen aan het Wilhelminaplantsoen 5 houden op zaterdag 11 november een open dag. Die duurt van 14.00 tot 17.30 uur.

Samuel van Gelder (30) is eigenaar van Studio Limitless. “Na 12 jaar als personal trainer gewerkt te hebben en 10 jaar na de oprichting van Outside Diemen heb ik besloten om samen met ons team van professionele Outside-trainers iets groots en iets nieuws op te richten. Iets dat training en leefstijl coaching met duurzame resultaten nóg verder mogelijk maakt. Ons doel is het bieden van een zeer persoonlijke totaalaanpak zodat leden niet alleen doelen behalen, maar ook volhouden.”
Studio Limitless ziet er prachtig uit. De gym bestaat uit twee verdiepingen en is voorzien van moderne apparatuur. Van Gelder: “Mensen kunnen hier personal training krijgen van mijn zes collega’s en mij of deelnemen aan onze persoonlijke groepstrainingen. Er zijn trainingen om de conditie en de spierkracht te verbeteren, allroundfitnesstrainingen waarbij mensen ook kunnen afvallen en trainingen om specifiek spierkracht en lichaamshouding te bevorderen. Er zijn ruim 25 groepstrainingen per week van ‘s ochtends voeg tot ‘s avonds laat, waarvan er zes in de buitenlucht worden gegeven.” 

Dennis de Jong is met Fysiosportive Diemen zo’n 25 jaar geleden gestart met zijn praktijk op de Muiderstraatweg bij Shapri Gym, waarna hij en zijn team snel meeverhuisden naar de Willem de Zwijgerlaan. Vervolgens heeft hij op die locatie als zelfstandige praktijk binnen diverse sportschoolketens gewerkt. De laatste jaren binnen Basic-Fit. Met de fysiotherapie en manuele behandelingen heeft de praktijk al vele generaties van families uit Diemen geholpen met hun gezondheid en lichamelijk welzijn. Ook heeft de praktijk altijd samengewerkt met de huisartsen uit Diemen, waarvan er inmiddels een aantal gestopt zijn, maar de samenwerking is er nog steeds met de opvolgers. “De verhuizing was nodig omdat er al jaren berichten kwamen dat de praktijk moeizaam te bereiken was op de tweede verdieping, met een klein (goederen)liftje of de trap. Wij zijn nu gevestigd in een gezellig pand dat uitnodigt om naarbinnen te gaan en tevens om samen te werken aan de gezondheid. De combinatie van behandelen op de behandeltafel en vervolgens oefeningen doen om de kans op herhaling van de klacht te verkleinen en de fysieke gesteldheid te verbeteren, is het doel van de praktijk. Daarmee is het ook logisch dat Fysiosportive nu samen gaat werken met Studio Limitless om een totaalpakket aan te kunnen bieden als mensen verder willen trainen om hun fitheid op peil te houden binnen een vertrouwde omgeving onder toezicht van ervaren fysiotherapeuten en personal trainers.”

Tijdens de opening op zaterdag 11 november kunnen belangstellenden kennismaken met beide bedrijven, informatie inwinnen en tips krijgen. Samuel van Gelder start de middag om 14.30 uur met een korte toespraak. Daarna zal wethouder Jeroen Klaasse van Sportzaken de opening verrichten. Vanaf 15.00 uur zijn er rondleidingen, challenges met leuke winacties, adviezen over leefstijl en kunnen geïnteresseerden zich inschrijven bij Personal Gym Studio Limitless tegen een fikse korting. Dennis de Jong geeft zaterdag informatie over Fysiosportive Diemen.

Uit de krant