Danny en Janine van Heel.
Danny en Janine van Heel. Foto: Trudy Kroese

Feestelijke opening Wielen van Diemen Ouddiemerlaan

Bedrijven

DIEMEN - De Wielen van Diemen is sinds vrijdag 1 september ook gevestigd aan de Ouddiemerlaan 219. Danny en Janine van Heel zijn eigenaars van de zaak. Op zaterdag 16 september is er een openingsfeest.

Janine en Danny hebben op 1 september Kroonenberg2wielers overgenomen. Zij hebben nog twee fietsenzaken met de naam Wielen van Diemen: aan het Gruttoplein 6 in Diemen-Noord en op het Dorpsplein 56 in Duivendrecht.

Het echtpaar woont in het centrum van Diemen. Danny had twintig jaar een fietsenzaak in de Maasstraat in Amsterdam. In januari 2022 openden Janine en Danny hun zaak aan het Gruttoplein in Diemen-Noord. Danny: “Wij hebben daarna de zaak in Duivendrecht geopend en hebben sinds 1 september onze derde zaak. De zaak aan de Ouddiemerlaan kwam toevallig op ons pad. Deze zaak voegt echt iets toe. In onze zaak in Diemen-Noord komen vooral mensen met de postcode 1113. Er komen relatief weinig mensen die in andere wijken van Diemen wonen. Die hopen wij nu als klant te ontvangen.”

Janine: “Wij hebben de zaak iets anders ingericht, maar wij gaan later dit jaar een echte make-over doen.”

De Wielen van Diemen heeft een uitgebreid assortiment: fietsen, zoals stadsfietsen en kinderfietsen, e-bikes, Phatfour-fietsen, bakfietsen, goede tweedehandsfietsen en veel accessoires zoals fietszadels, kinderzitjes en helmen. 

Janine doet de verkoop in de zaak in Duivendrecht en aan de Ouddiemerlaan en de marketing, Danny is dagelijks te vinden in de zaak aan de Ouddiemerlaan. Hij doet daar de verkoop en verricht reparaties en onderhoud aan fietsen. Een collega van Janine en Danny werkt in de zaak aan het Gruttoplein en verricht daar ook reparaties. De Wielen van Diemen staat bekend om de uitstekende kwaliteit en service. Als het maar even mogelijk is worden reparaties nog dezelfde dag verricht. Een lekke band wordt dikwijls binnen een uur gerepareerd. 

De Wielen van Diemen staat ook bekend om de evenementen die zij zo nu en dan organiseren. Op zaterdag 16 september vindt van 11.00 tot 18.00 uur het openingsfeest van de zaak aan de Ouddiemerlaan 219 plaats. Janine: “Er komt een springkussen, er zijn popcorn en suikerspinnen en er is muziek. Bezoekers kunnen die dag ook informatie krijgen over onze zaak en onze werkzaamheden.”

Uit de krant