Het winnende team van De Luxe Burgers
Het winnende team van De Luxe Burgers

De Luxe Burgers wint beker tijdens bedrijventoernooi

Algemeen

DIEMEN - Afgelopen woensdag traden teams van veel Diemense bedrijven aan tijdens het tweede voetbaltoernooi voor bedrijven van Ondernemend Diemen. Het team van De Luxe Burger ging met de beker naar huis.

Op de grasmat van SV Diemen namen de teams van onder andere ING, Ruad, The Plumbers, De Luxe Burger, Mark's Party en Catering, Routz en de gemeente Diemen het tegen elkaar op.

Enthousiast
Alle deelnemers waren weer erg enthousiast en hebben genoten van het toernooi. "Alle teams hebben aangegeven dat ze volgend jaar weer meedoen en zij willen ook collega-ondernemers uit Diemen enthousiasmeren voor het toernooi van volgend jaar", vertelt Liza van Zon van Ondernemend Diemen.

Beker
Al redelijk snel in het toernooi zag het ernaaruit dat het team van de ING of De Luxe Burger de beker zou gaan winnen. Uiteindelijk won De Luxe Burger.

Spelers lenen
Bij dit toernooi stond sportiviteit voorop. Als er een bedrijf was met te weinig spelers stonden collega-bedrijven spelers af, zodat iedereen een volwaardig team had.

Hulp
"Natuurlijk konden wij dit alles niet regelen zonder de hulp en de inzet van SV Diemen en alle vrijwilligers", aldus Liza van Zon. "Door hun goede zorgen heeft iedereen een geslaagde avond gehad."


Uit de krant