Afbeelding

Klasgenoten Dallingaschool in jaren zestig gezocht

Algemeen

DIEMEN De klas die van 1962 tot en met 1968 op de burgemeester H. Dallingaschool heeft gezeten, moet een leuke klas zijn geweest. In die tijd is er een klassenfoto gemaakt waarop twee leerlingen staan die nu proberen de klassenfoto opnieuw te laten maken. Daarvoor worden nog een aantal oud-leerlingen gezocht. 

Maarten Kooijenga, die zelf inmiddels in Edam woont, was één van de leerlingen en Inana van Wijk en Ben Derriks zijn twee anderen. Kooijenga stuurt de klassenfoto en schrijft er de volgende oproep bij: “Ik ben vanaf 1962 t/m 1968 leerling geweest op de Burg. H. Dallingaschool in Diemen. Samen met Inanna van Wijk en Ben Derriks beiden ook oud Diemenaren heb ik het idee gekregen om de bijgesloten klasse foto komend voorjaar op nieuw te laten maken. Ongeveer de helft van de klasgenoten van toen hebben wij kunnen achter halen, twee zijn er overleden weten we. Via de bekende social media kanalen komen we op het moment niet veel verder.”

Zat u in deze klas of heeft u een tip, dan kunt u bellen of schrijven naar Maarten Kooijenga, Cor Jongerthof 151135 TC Edam, tel: 06-83 607 037.

Uit de krant