Afbeelding

Duurzaamheidsfestival op zondag 9 oktober in Theater de Omval

Algemeen

DIEMEN - Daarom Duurzaam Diemen organiseert op zondag 9 oktober het Duurzaamheidsfestival. Het evenement wordt in Theater de Omval gehouden. Het festival duurt van 14.00 tot 20.00 uur.

Het programma is nog niet volledig bekend, maar Daarom Duurzaam Diemen laat weten dat er die dag diverse activiteiten zijn: workshops en lezingen, knutselactiviteiten voor kinderen, een duurzame markt waar lokale en regionale duurzame initiatieven en organisaties zichzelf met hun producten, diensten, hulpvragen en/of ideeën kunnen presenteren en elkaar kunnen ontmoeten; aansprekende films en documentaires, lekkere en verantwoorde hapjes en drankjes, uitleg over subsidiemogelijkheden en een debat met aansluitend een sessie waarin Diemenaren wordt gevraagd om hun visie en duurzame ideeën voor de toekomst met Daarom duurzaam Diemen te delen. 

Mensen die interesse hebben om het festival te bezoeken kunnen zich alvast aanmelden via https://daaromduurzaamdiemen.nl/evenementen/2249290.aspx?t=Duurzaamheidsfestival-2022

Geïnteresseerden die inhoudelijk aan het festival willen bijdragen door bijvoorbeeld een marktkraam te bemannen, een workshop of lezing te geven of door met iets anders mee te helpen kunnen het formulier op de website invullen. 

Uit de krant